Connect with us

Europa League

Meciul zilei din fotbal 06.08.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal 06.08.2020

Salutare tuturor. Meciul vedeta din Europa League se joaca in Germania pe Schauinsland-Reisen -Arena cu incepere de la ora 19.55 intre Sevilla si AS Roma, deoarece calificarea  in sferturi se va decide intr -un singur meci.

Sevilla

Demis de la Real Madrid in 2018 Julen  Lepetegui a preluat-o pe Seviila in 2019  reusind sa obtina o clasare pe locul 4 , pozitie ce asigura un loc in grupele Champions League.Sevilla cu Lopetegui antrenor joaca un sistem 4-3-3 agresiv si-a devenit o echipa de posesie ce combina cu pase scurte in primii 50 de metri, iar apoi plimba mingea in benzi pt a surprinde adversarii cu pase in adancime.Chiar daca are o aparare formata din 4 fundasi Sevilla nu obisnuieste sa faca jocul la offside.

Mingile urcate in benzi in 33% din actiunile echipei  se finalizeaza cu centrare pentru  atacanti, de aceea Sevilla a fost pe primul loc in Spania la capitolul cornere obtinute cu o medie de  5.97 per meci,dar in aceelasi timp este surprinsa   foarte des in pozitie de offside.

AS Roma

Italieni au semnat in 2019 pe 2 ani  cu succesorul lui Mircea Lucescu de la Shaktar, Paulo Fonseca care a reusit sa castige 3 titluri in Ucraina.Portughezul in primul sezon de fotbal italian, a dus-o pe Roma in grupele Europa League din sezonul urmator, deoarece a ocupat doar locul 5.

Noul antrenor a inceput sa creeze din Roma o echipa de posesie, inbunatatind acest aspect cu aproape 10% peste ce lasase  in urma  Claudio Ranieri. Foloseate un sistem de joc 3-4-2-1 cu Dzeko sau Kalinik varf inpins,  iar ca varianta de rezerva  un 4-2-3-1 la fel de agresiv dar o idee mai acoperit.

In ambele variante , apararea Romei foloseste pasul la offside, dar asa cum e de asteptat echipa e mai pragmatica la acest capitol in formula cu 3 fundasi.

Meciul zilei din fotbal 06.08.2020

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET

CITESTE SI

More in Europa League