Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 09.07.2020

Meciul zilei din fotbal 09.07.2020

Meciul zilei din fotbal se va consuma pe stadionul ”Dean Court”, acolo unde Bournemouth si Tottenham se vor infrunta.

Din pacate ieri am pierdut intr-un mod foarte urat cota 2 din fotbal. Am reusit sa anticipam golurile din Genoa – Napoli. Totusi, in Cupa Romaniei s-a marcat in minutul 2 si a ramas asa, desi noi aveam 2-5 goluri in meci. Mergem mai departe pentru ca putem continua perioada profitabila. Pentru astazi am selectat un meci interesant din Premier League. Este vorba despre meciul dintre Bournemouth si Tottenham.

Finalul de sezon este din ce in ce mai dificil pentru gazde. Distanta pentru a se salva de la retrogradare nu este una foarte mare, insa forma de moment lasa mult de dorit. Practic, defensiva celor de la Bournemouth nu a existat in ultimele etape din Premier League. In plus lista cu indisponibili ii da batai de cap antrenorului Eddie Howe.

Tottenham a cazut pana pe pozitia a 10-a in clasament, insa au un meci in minus. Daca vor invinge astazi vor urca din nou pe loc de Europa League. De mentionat ca exista sanse din punct de vedere matematic si pentru un loc de Uefa Champions League. In etapa trecuta acestia s-au impus in fata celor de la Everton cu scorul de 1-0. Drept urmare ma astept ca trupa lui Jose Mourinho sa joace la capacitate maxima.

Plaseaza acum meciul zilei si incaseaza 500 RON bonus la prima depunere – Profita de cele mai mari cote din mediul online>>>

More in Meciul zilei