Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 09.08.2020.

ponturi romania

Meciul zilei din fotbal 09.08.2020.

  •        Salutare tuturor.Azi incepand cu ora 20.30 Chindia Targoviste primeste vizita lui C.S. Mioveni in primul meci de baraj din aceasta dubla mansa pentru promovare. Arbitrul partidei este Istvan Kovacs  si va fi ajutat de asistentii Vasile Marinescu si Ovidiu Artene.
  • Desi a terminat pe ultima pozitie in liga 1, echipa lui Emil Sandoi poate profita de acesta sansa de a juca un baraj scos din joben, mai ales ca diferenta de valoare intre liga 1 si liga 2 este destul de mare.Avand in vedere ca totul se decide in dubla mansa este greu de crezut ca o echipa de B , oricare ar fi fost ea ar fi avut sanse egale cu o echipa de prima liga
  • Chindia in acest sezon a inscris in medie la fiecare 45 de minute jucate , iar golul l-a incasat in medie la fiecare 39.75 minute de joc.
  • C.S. Mioveni
  • Echipa lui Claudiu Niculescu a prins cu sansa acest baraj , iar din punct de vedere valoric cred ca formatii precum Petrolul sau Turris sunt mult peste echipa din Pitesti.In liga a 2 a, Mioveni a inscris 41 de goluri si a incasat gol de 36 de ori in 38 de meciuri in 28 de partide.O aparare care primeste un gol la ficare 42.65 minute de joc in liga 2 este greu de grezut ca va face fata  unor echipe de liga 1
  • Diseara cred ca  vom avea parte de un meci in care Chindia va fi la carma meciului, iar Mioveni va face tot posibilul din punct de vedere defensiv sa nu primeasca gol , sperand ca in retur sa incerece marea lovitura.

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET

CITESTE SI

More in Meciul zilei