Connect with us

All Tips

Meciul zilei din fotbal 10.08.2020.

ponturi norvegia

Meciul zilei din fotbal 10.08.2020

  •    Salutare pariori.Azi in prima liga din Norvegia, incepand cu ora 21.30 Molde asteapta vizita lui Brann pe Asker Stadion .Un meci interesant intre 2 antrenori cu aceeasi vechime la carma echipelor pe care le conduc.
  • Molde
  • Tripla campioana a Norvegiei este condusa de pe margine de Erling Moe din 2015 chiar daca de doar 2 sezoane activeaza ca antrenor principal.Echipa sub conducerea lui se claseaza pe locul 2 dupa 13 etape la 4 puncte in spatele liderului Bodo Glimt.Ca orice echipa nordica, Molde sta foarte bine la capitolul cornere.Pe teren propriu a obtinut pana in prezent o medie de 7 cornere pe meci si este pe locul in 1 in acest clasament al loviturilor de la coltul terenului.Sistemul de joc este unul usor defensiv 4-2-3-1 bazandu-se mult pe pase in adancime si centrari pentru  pivotul echipei Omoijuanfo, un atacant bun cu o medie de aprope un gol la 2 partide.
  • S.K. Brann 
  • Lars Nilsen a semnat cu Bran in urma cu 5 ani cand echipa se afla in liga secunda, iar  in primul sezon la carma echipei a reusit sa promoveze direct de pe pozitia a 2 a. Antrenorul care in 2016 a obtinut titlul de antrenorul anului, contruieste incet dar sigur o formatie ofensiva care sa poate prinde un loc de cupa europeana pe viitor. Brann joaca un sistem de joc ofensiv 4-3-3 cu multe incursiuni in benzi finalizate cu centrari in careu, de unde rezulta pana in prezent o medie de 6.25 cornere pe meci.
  • Sezonul trecut in cele 2 partide directe disputate, sau obtinut un total de 11 respectiv 13  cornere.

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET

CITESTE SI

More in All Tips