Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 15.04.2019 – Andrei

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal 15.04.2019 – Andrei

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Astăzi avem parte de un super derby în Bundesliga 2, Koln-Hamburger. Loviturile de colț ne pot aduce și astăzi profit. Mult succes!

Koln – Hamburger

Informații meci:

  • În această confruntare am să mă bazez în totalitate pe formația oaspete.Ocupă poziția a 2-a în clasament, 51 de puncte acumulate, la 7 puncte diferență față de prima poziție. Presiunea este mult mai accentuată pe aceștia, echipe precum Paderborn, Union Belin și Kiel vin tare din spate. În timp ce Koln ar mai avea nevoie de doar 7 puncte puncte pentru aș asigura promovarea în prima divizie. Hamburger produce extrem de multe lovituri de colț, 6,14 este media cornerelor produse de aceștia, iar în deplasare, această medie poate fi regăsită la 5,56. În 14 din ultimele 16 confruntări susținute în deplasare, Hamburger a înregistrat cel puțin 4 cornere.

INCASEZA ACUM 500 RON BONUS PENTRU UEFA CHAMPIONS LEAGUE>>>

  • Cele două formații s-au mai întâlnit de 9 ori în ultimii 4 ani, iar în toate aceste confruntări, Hamburger a produs cel puțin 4 cornere.Așa cum am spus, presiunea pusă pe oaspeți este mult mai mare decât cea pusă pe Koln. Cota pentru victoria gazdelor este de 1,70, o cotă extrem de mincinoasă. Consider că, linia de 3,5 cornere obținute de Hamburger poate fi depășită fără prea mari probleme.

Recomandare:

More in Meciul zilei