Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 18.04.2019 – Gabriel

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal 18.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Meciul zilei din fotbal vine din Danemarca, acolo unde lupta la titlu se poate decide in aceasta seara.

FC Copenhaga – FC Midtjylland

FC Copenhaga trebuie sa traga tare pentru a reusi o noua victorie in aceasta seara. Este un meci extrem de important pentru trupa lui Solbakken. In acest moment au avans de 5 puncte fata de Midtjylland, iar meciul din aceasta seara poate fi unul decisiv in lupta pentru titlu. Pe teren propriu este o echipa cu adevarat solida, avand 12 victorii in 14 etape disputate, iar golaverajul este unul impresionat, 39 de goluri marcate si doar 12 goluri primite.

Pentru Midtjylland este un meci de totul sau nimic pentru ca daca vor pierde, sansele de a mai spera la titlu se reduc. In ultima etapa a reusit sa se impuna in fata celor de la Odense cu scorul de 2-0, insa in deplasare au facut jocuri foarte bune in ultima perioada, au 4 victorii si un rezultat de egalitate.

Ultima partida dintre cele doua echipa s-a terminat in favoarea celor de la Copenhaga, scor 2-1, iar in aceasta seara avem perspectiva unui meci spectaculos. Asadar, am decis sa merg pe tupeu, chiar daca un GG ar fi mult mai simplu, cred ca vom avea un meci mult mai interesant de atat.

INCASEAZA 500 RON BONUS SI PLASEAZA RECOMANDAREA>>>

CITESTE SI

More in Meciul zilei