Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 18.08.2020

Meciul zilei din fotbal 18.08.2020

Salutare pariori! Astăzi de la ora 22.00 va invit sa vizionati prima semifinală din cea mai tare competiție inter-cluburi , Champions League. Meciul se va desfășura pe Estadio da Luz din Lisabona.

RB Leipzig

R.B.Leipzig marea surpriză din acest sezon de Champions, este pregătită să dea piept cu echipa lui Mbappe si Neymar. Nemtii in acest sezon european au un bilanț cu 6 victorii 2 remize si o înfrângere.Echipa lui Julian Nangelsmann în cele 9 partide a încercat poarta de 140 de ori dintre care 49 au fost pe poarta, 47 pe lângă poarta si 44 blocate de apărătorii adversi.

Leipzig joacă un fotbal destul de ofensiv chiar dacă de multe ori sistemul de joc este usor defensiv pe foaie .O echipa care face pressing sus reușind să fure in medie 9.9 mingi, pe meci.

Spre surprinderea noastră Leipzig a adunat 54 de cornere pana in prezent, cu 15 mai mult decât PSG in aceeasi competiție si are o posesie cu 2 procente mai mare decât francezii.

PSG

Psg are 7 victorii, un egal si o infrangere in Champions League in care a marcat 22 de goluri. Un aspect foarte important este ca trupa lui T.Tuchel a expediat cu 31 de șuturi mai putin spre poarta adversă, decât Leipzig. Nivelul de concentrare in ultimii 30 de metri al francezilor este unul excelent, din 109 încercări către poarta 48 au nimerit spațiul porții , 41 au fost pe lângă buturile adverse, iar 20 dintre ele blocate de adversari.

Încă un aspect important este ca PSG a primit , 25 de cartonaș galbene, iar Leipzig doar 19 desi nemtii au un total de 127 faulturi comise , iar PSG doar 107! Asa cum era de așteptat echipa mai faultata dintre cele 2 este cea mai tehnică, francezii fiind până în prezent loviti de adversari in 147 de cazuri, iar germani au un total de doar 84 de faulturi împotriva lor in 9 partide.

Kuipers este un arbitru care lasa jocul liber si are o medie de doar 18.5 faulturi pe meci in Champions League.

JOACĂ AICI MECIUL ZILEI

CITESTE SI

More in Meciul zilei