Connect with us

Fotbal

Meciul zilei din fotbal 19.08.2020

Pariuri Champions League 2020/2021
Meciul zilei din fotbal 19.08.2020
     Salutari tuturor. Avand in vedere ca toti  ochii sunt catre Lyon si Bayern , m-am hotarat sa vin cu ceva nou pentru azi, asa ca am scotocit foarte bine oferta de azi din preliminarile Champions League.
   Dinamo Tbilisi
   Echipa din Georgia este in plin campionat la runda 10  si se claseaza pe pozitia a  doua cu 19 puncte si un golaveraj 16-4.
   Ca oricare echipa georgiana este o trupa artagoasa care  joaca un fotbal de lupta, fizic si la limita regulamentului.In campionatul intern sezonul trecut a avut o medie de 3.05 cartonase galbene pe meci.Fara probleme de lot, echipa din Georgia este favorita la calificare in special pt ca ce afla in plina desfasurare a campionatului intern, de altfel cele 2 echipe sunt de valoare apropiata.
 KF Tirana
    Echipa lui  Ardian Mema  este una din cele mai titrate echipe  din istoria Albaniei, avand in spate o vechime de 100 de ani, a castigat numai putin de 24 de titluri si 14 cupe .
Tirana a castigat sezonul trecut campionatul dupa o pauza de 11 ani.
  Asa cum e de asteptat albanezii isi vor da viata pe teren printr-un  fotbal agresiv de lupta  fiind una din cele mai sanctionate echipe  cu cartonas galben din campionatul intern.

Arbitrul

Roomer Tarajev un a tanar  fluieras de 35 de ani, este din Estonia acolo unde are o medie de 5 cartonașe galbene pe meci . In meciurile internaționale este la inceput de drum având doar câteva meciuri usoare la activ de unde rezulta o medie de 4.5 galbene .

Diseară va avea un meci destul de dificil si cred ca va fi nevoit sa bage destul de des mana in buzunar. Ma astept la o partidă de lupta ,meciul având o miză extrem de mare ,echipele agresive ,iar argumentul principal este ca meciul se decide intr-o singura partida.

JOACA ACEST MECI LA SUPERBET

Aa

More in Fotbal