Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 19.08.2020.

 

Meciul zilei din fotbal 19.08.2020.

   Salutare pariori. Numele meu este Nicolae Vasile, iar vazi voi incerca din nou sa extrag pronosticul cu cea mai mare sansa de reusita.

Cea mai puternica competitie inter-cluburi, ne aduce fata in fata de la ora 22.00 pe  Estadio Jose Alvalade super duelul dintre Olimpique Lyon si Bayern Munchen, meci contand pentru accederea in finala.

In acest sezon de Uefa Champions League in  cele 117 partide disputate s-au marcat 382 de goluri, practic un gol la fiecare 28 de minute si o medie generala de 3.26 pe meci. Cred ca merita sa fac o precizare si pentru amatorii de pariuri live, asadar cele mai multe goluri s-au inscris  in intervalul de timp 77-90 .

Lyon

Echipa lui Rudi Garcia este surpriza placuta de anul acesta, cu un fotbal placut ochiului intr-un sistem 3-5-2 care poate fi ofensiv sau defensiv in functie de adversar.Francezii care au eliminat Juventus si City au ajuns in semi-finala Champions League, dupa doar 4 victorii 2 egaluri si 3 infrangeri in care  au marcat 14 goluri si au incasat 11. In noua  meciuri au incercat poarta adversa cu 108  suturi dintre care 39 au ajuns pe spatiul portii, 40 pe langa poarta si 29 au fost blocate de apararile adverse.

Media generala  a echipei fiind de 12,4 suturi  pe meci.Un aspect important este ca Lyon are o medie de 5.2 cornere obtinute pe partida.Din totalul de 14 goluri, doar 3 au fost marcate din afara carelului , marea majoritate a actiunilor venind din banda dreapta acolo unde activeaza Depay, Dubois si Denayer.Golgeterul echipei este Memphis Depay cu 6 reusite in 7 partide , un bilant extraordinar pt cel care a jucat un total de 536 de minute.

Bayern

Fara indoiala echipa antrenata de germanul Hans Dieter Flick , practica cel mai frumos fotbal din lume la ora actuala , reusind sa joace  un fotbal foarte asemanator cu cel practicat de Bayern in era Jupp Heynckes.In Champions League nemtii domina toate topurile importante.

Bayern are o cifra incredibila de 23.3 suturi incercate pe meci. In 9 partide au incercat poarta de 210 cu  sut din care 90  au fost cadrate pe spatiul portii ,69  pe langa poarta si 51 au fost blocate la timp de catre adversari.Bavarezii se afla pe primul loc la capitolul goluri marcate cu  39 de reusite, practic avand o medie  ireala de 4.33.

Nemtii ajung cu o usurinta incredibila in zona de 16 metri daca ne uitam ca 35 din cele 39 de goluri au fost marcate din interiorul careului si doar 4 din afara lui.Cele mai multe goluri au fost inscrise cu piciorul drept  28 la numar, 6 cu stangul si 5 din lovitura cu capul.

Cred ca ar fi nedrept sa nu scriu cateva cuvinte despre golgeterul acestei copetitii, polonezul  Robert  Lewandowski .In cele 8 partide s-a aflat pe teren 707 minute si a inscris 14 goluri, avand practic o medie de 1.75 goluri marcate pe partida.Va vine sa credeti sau nu acest numar 9, trage la poarta in medie  5,6 suturi pe meci,si a oferit  5 pase de gol

Rasplata a venit chiar de la organizatorii competitiei care l-au numit omul meciului in 5 dintre cele 8 partide jucate.

 

 

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET

CITESTE SI

More in Meciul zilei