Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 20.08.2020

Meciul zilei din fotbal 20.08.2020

   Salut pariorule. Numele meu este Nicolae Vasile , iar azi voi incerca sa-ti recomand cea mai buna predictie la meciul retur din play-off-ul pentru promovarea in Serie A. Spezia si Frosinone se intalnesc de la ora 22.15 pe Stadio Alberto Picco intr-un meci  de totul sau nimic.

 SPEZIA

Spezia este un club fondat in1906 care in 2008  fiind in Serie B a intrat in faliment si  a luat-o de la capat din Serie D. Diseara are marea sansa sa ajunga in premiera pe prima scena a fotbalului italian.Echipa antrenata de Vicenzo Italiano a terminat sezonul pe locul trei la 7 puncte de promovarea directa , pe care o premia  pozitia a doua din clasament.

Micii vulturi, folosesc un sistem 4-3-3 foarte agresiv, drept dovada in sezonul recent incheiat a avut o medie de 2.34 catronase galbene pe partida.Spezia a trecut in semi-finala de Chievo  in dubla mansa dupa ce primul meci l-a pierdut cu 1-0, iar returul a reusit sa-l castige cu 3-1.In aceste 2 partide contra celor de la Chievo , Spezia a comis un total de 36 de faulturi si a incasat 6 cartonase galbene.

FROSINONE

Echipa  preluata in 2019 de fostul mare fundas actualmente antrenor Alessandro Nesta,  se zbate de ani buni in Serie B fara izbanda.Acesta a clasat echipa pe ultimul loc  de play-off in dauna lui Pisa pe care a depasit-o in meciurile directe.  In semi-finala cu  Pardenone a pierdut turul cu 1-0 si a reusit sa castige in deplasare cu 2-0.

Italianul joaca un sistem 3-5-2 cu doua benzi de viteza precum Luca  Paganini si  Alessandro Salvi. Cei 2 mijlocasi  ara foarte bine terenul facand excelent ambele faze de atac si aparare pana la epuizare . Nesta prefera sa i schimbe uneori dupa pauza cu Andrea Beghetto sau Salvadore D Elia pt a  avea prospetime si in repriza secunda in benzi.Frosinone obligata de scor sa atace mai mult  va fi nevoita sa aplice agresivitatea pt a se impune contra durilor de la Spezia.In campionat, echipa a avut o medie de 2.94 cartonase galbene pe meci.

Duel

Partida tur a fost una foarte agresiva in care Spezia a comis 29 de faulturi si a primit 4 cartonase galbene. Frosinone a obtinut 2 cartonase galbene din 16 faulturi. Meciul are o miza imensa , iar echipele vor duce aceasta disputa la limita regulamentului.

ARBITRUL

Brigada de arbitri este compusa din centralul  Juan Luca Sacchi jutat de asistentii Niccolo Pagliardini si Oreste Muto.In camera VAR sunt Gianluca Aureliano si asistentul Davide Ghersini.

Centralul de azi este un tanar de 35 de ani , care a oficializat in acest sezon de Serie B 14  partide, oferind 71 de catonase galbene si 3 cartonase rosii.Asadar Juan Luca  cu o medie de 5.071 cartonase galbene  oferite pe meci, va avea parte de un  duel foarte incins.In opinia mea va fi o partida  la limita regulamentului, in care pe final cel mai probabil jucatorii vor arata ce nu stiu sa piarda.

 

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET

CITESTE SI

More in Meciul zilei