Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 21.08.2020.

ponturi romania

Meciul zilei din fotbal 21.08.2020

   Salut pariorule.Numele meu  este Nicolae Vasile si azi voi incerca sa-ti scot in evidenta, pronosticul in care am cele mai mari sperante ca va fi castigator.

F.C. Arges primeste vizita lui F.C. Botosani de la ora 18.15. pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti in prima etapa a primei ligi din Romania.Partida va fi condusa de centralul Horatiu Fesnic din Cluj-Napoca, ajutat de asistentii Valentin Avram si Cerei Alexandru.

F.C. Arges

Pitestenii revin in Liga 1 dupa o pauza de 11 ani, sub comanda lui Ionut Badea care a reusit sa promoveze cu sansa in ultima etapa din play-off.   Campania de transferuri a inceput cu  Mediop varful de la Calarasi, la mijloc cu Georgian Honciu, Gabriel Deac si Derlis Meza Colli. In aparare s-a intarit cu fundasul Gabi Matei adus de la Clinceni si portarul Alexandru Greab de la Chiajna.

Asadar  cu 6 noi  jucatori in echipa, Ionut Badea cunoscut ca un antrenor  ce lucreaza foarte mult tactic, va avea mult de munca pana ce echipa va arata asa cum isi doreste.Cel mai probabil pitestenii vor incerca un modul  defensiv  4-2-3-1 cu Mediop in fata.

Argesul in liga secunda a stat destul de slab pe benzi,echipa avand probleme atunci cand intalneau echipe cu jucatori rapizi in flancuri, ajungand sa ofere adversarilor un total de 101 cornere in 23 de etape.Media cornerelor oferite pe meci de cei din Trivale fiind de 4.39 pe partida.

Botosani

Echipa antrenata de Marius Croitoru a  facut un sezon excelent, clasandu-se pe locul 4 pozitie ce i-a asigurat calificarea in preliminarile Europa League.Moldovenii au o echipa foarte omogena si joaca sistemul 4-2-3-1 de la numirea lui Croitoru din Iunie anul trecut.

F.C. Botosani datorita acestei formulei  de joc , in care se presupune ca echipa aduce foarte multe centrari pt varful de atac, a fost  pe locul 2 dupa CFR , in topul  loviturilor de la coltul terenului. Sezonul trecut a beneficiat de 205 cornere in 36 de meciuri , avand o medie de 5.69 pe partida. In play-off contra celor mai bune 5 echipe din Liga 1 a reusit in 10 meciuri sa obtina 53 de cornere.

FC Arges  cel mai probabil va incepe partida cu cel putin 4 jucatori noi in echipa de start,  asadar relatile de joc vor avea un pic de suferit , in schimb ce Botosani are o echipa mai  omogena cu automatisme de joc care cel mai probabil vor face diferenta.

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET

 

 

 

 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei