Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 22.04.2019 – Andrei

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal 22.04.2019 – Andrei

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Astăzi avem un super derby în prima ligă daneză, iar numarul de cornere ne poate aduce din nou profit. Mult succes!

Midtjylland – Brondby

Informații meci:

  • Obiective total diferite pentru cele două formații. Cu doar 6 etape rămase până la sfârșitul campionatului, Midtjylland încă se luptă pentru prima poziție care i-ar aduce atât câștigarea trofeului, cât și ocuparea poziției care duce spre calificările UEFA Champions League. De cealaltă parte, Brondby se zbate pentru ultima poziție care duce spre calificările UEFA Europa League .În această confruntare, pronosticul meu este bazat pe numărul loviturilor de colț. Cele două echipe dețin cele mai mari medii de lovituri de colț produse per meci. Gazdele produc în medie 5,75 cornere per meci, iar pe teren propriu, această medie crește până la 5,92.

AI 250 RON PARIU FARA RISC PENTRU ACEASTA SAPTAMANA>>>

  • De cealaltă parte, media cornerelor obținute de Brondby se poate regăsi la 5,79, iar în deplasare, această medie se poate regăsi la 5,70. Este greu de crezut, dar linia de 9,5 cornere a fost depășită în ultimele 14 confruntări directe. Așadar, un eșec în această seară ar conta enorm pentru ambele formații. Mă aștept la un joc bazat în mare parte pe contre, iar din aceste faze se pot produce numeroase lovituri de colț.

Meciul zilei:

CITESTE SI

More in Meciul zilei