Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 24.06.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal 24.06.2020

Pentru meciul zilei din fotbal avem in prin plan doua protagoniste cu pretentii la locurile de Uefa Champions League.

Ieri am reusit sa anticipam corect pronosticul din meciul Barcelona – Bilbao, scor 1-0. Pentru astazi vom incerca sa ne incercam din nou norocul, insa vom merge in Seria A. De la ora 22:45 avem confruntarea dintre Lazio si Atalanta ce se va desfasura pe ”Stadio Atleti Azzurri d’Italia”. Ne asteptam ca spectacolul sa atinga cote inalte, mai ales ca se intalnesc doua dintre cele mai ofensive formatii din Seria A.

In prezent, echipa din Bergamo ocupa pozitia a 4-a in clasament, ultima ce duce in Uefa Champions League. Atalanta este o formatia ce a prograsat foarte mult in ultimii ani, fiind una dintre cele mai ofensive echipe din Seria A. In ultima etapa s-a impus cu scorul de 4-1 in fata celor de la Sassuolo. A ajuns astfel la 74 de goluri, avand in continuare cel mai bun atac din campionat.

Lazio se regaseste in acest moment pe locul al 2-lea in Seria A, fiind la 4 lungimi de liderul Juventus. Cele 26 de etape le-au adus 19 victorii si cinci remize, pierzand doar de doua ori. In urma acestor confruntari au marcat 60 de goluri, primind doar 23.

In ultima confruntare directa dintre cele doua formatii, scorul a fost 3-3. Ambele formatii au obiective clare, asa ca ne asteptam ca ambele formatii sa apeleze la forta ofensiva. Asadar, avem toate motivele sa credem ca vom avea un spectaculos, astfel ca propunerea mea primeste o cota foarte interesanta.

Incaseaza acum 100, 200 sau 500 RON freebet + bonusul de bun venit – Profita de cele mai bune cote din online>>>

Cel mai bun bonus de bun venit la pariuri online iunie 2020

Cea mai buna oferta de bun venit la pariuri iunie 2020

CITESTE SI

More in Meciul zilei