Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 25.07.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal 25.07.2020

Astazi se va desfasura ultimeta etapa in campionatul Turciei, asa ca ne vom indrepta atentia catre un meci interesant.

A fost un sezon foarte lung in Turcia, un campionat intrerupt din cauza noului coronavirus. Lupta pentru primele locuri a fost una foarte interesanta si a fost castigata de Basaksehir. Totusi, lupta a ramas deschisa pentru celelalte pozitii din clasament. Sunt 3 formatii ce se vor lupta in aceasta ultima etapa pentru locul de Uefa Champions League.

[kindred id=”74679″ event_id=”1006577991″]

Goztepe – Sivasspor

Gazdele se afla pe pozitia a 11-a in clasament, avand un golaveraj negativ dupa cele 33 de etape disputate. Este o formatie fara obiectiv, iar acest lucru se observa si in rezultatele echipei. In ultimele 2 etapa acestia au pierdut si au incasat de fiecare data 3 goluri. In ultima confruntare directa, acestia au cedat cu scorul de 1-0 in fata celor de la Sivasspor.

Sivasspor spera in continuare sa ajunga pe locul de Uefa Champions League. Pentru asta au nevoie de o victorie clara in confruntarea de astazi. Acestia au reusit sa castige in ultimele 2 etape, astfel au ajuns in aceasta situatie, de a mai spera la locul 2. In ultima partida din deplasare aceastia s-au impus cu scorul de 2-1 in fata celor de la Fenerbahce. In conditiile date ma astept ca Sivasspor sa forteze victoria in aceasta seara. Un rezultat negativ ar putea afecta echipa si ar pune in pericol locul actual din clasament.

Plaseaza acum meciul zilei si incaseaza 500 RON bonus la prima depunere – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei