Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 28.07.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal 28.07.2020

Pentru astazi meciul zilei din fotbal vine din Liga a 2-a, acolo unde Turris si Mioveni se vor infrunta.

Ieri am reusit sa anticipam corect meciul din play-off-ul Championship, asa ca mergem in continuare cu un singur eveniment pe bilet. Oferta nu este una foarte generoasa, astfel ca trebuie sa ne descurcam cu avem la indemana. Totusi, grija mare la buget pentru ca avem o luna foarte buna si nu are rost sa stricam o astfel de perioada.

Pentru astazi am luat in calcul partida ce se va desfasura pe terenul celor de la Turris. Dupa cum stim, lupta pentru promovare in Liga a 2-a este foarte tensionata. Practic, toate echipele au o mica sansa sau mai pot spera din punct de vedere matematic.

In etapa trecuta, Mioveni a reusit sa obtina o victoria dramatica pe terenul celor de la Arges, scor 2-3. In aceste conditii, trupa lui Claudiu Niculescu poate spera in continuare la promovare.

Turris nu a pierdut niciun meci in acest play-off, iar in acest moment se afla pe pozitia a 2-a in clasament. Acestia sunt nevoiti sa obtina un rezultat pozitiv pentru ca in ultima etapa se vor duela cu Rapid.

In singurul meci direct dintre cele doua formatii, scorul a fost unul spectaculos. Mioveni a reusit sa se impuna cu scorul de 5-2. Drept urmare, ma astept sa avem parte de un meci deschis, mai ales ca ambele formatii isi doresc sa castige. Un rezultat de egalitate ar complica mult lucrurile pentru ambele formatii.

Plaseaza acum meciul zilei si incaseaza 500 RON bonus – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei