Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 30.03.2019 – Andrei

Superpariuri din UEFA Champions League

Meciul zilei din fotbal 30.03.2019 – Andrei

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Astăzi am ales să mizez pe confruntarea dintre Getafe-Leganes, partidă ce se anunță a fi una foarte tensionată. Mult succes!

Getafe se află pe locul 4, ultimul loc de calificare către Uefa Champions League. Este destul de clar că, echipa nu poate avansa în clasament.Așadar, Getafe face tot posibilul să își mențină această poziție, doar că în spatele acesteia se situează Alaves, Valencia și Seviila, distanța dintre ele fiind doar de două puncte, iar gazdele de astăzi sunt puși sub o mare tensiune în fiecare meci. Acest lucru aduce și foarte multe cartonașe în tabăra acestora, 34 de cartonașe încasate în ultimele 10 confruntări.

In weekendul asta avem bani pe jos si trebuie doar sa profitam – CLICK AICI!

De cealaltă parte, Leganes nu a scăpat de grijile retrogradării, distanța dintre ea și primul loc de retrogradare este de doar 7 puncte. Aceștia dețin în loc jucători extrem de duri, iar asta se vede în numărul de advertismente primite, 37 de cartonașe primite în ultimele 9 etape din campionat.Arbitrul acestei întâlniri este Pablo Gonzales Fuertes, arbitru extrem de dur, 6,50 este media cartonașelor arătate de acesta.

Meciul zilei:

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA IN COTA 1.65>>>

More in Meciul zilei