Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei din handbal 27.04.2019

Handbal

Meciul zilei din handbal 27.04.2019

Va salut prieteni. Am ales sa mizez pe un meci de handbal din cadrul sferturilor de finala ale Cupei EHF, acolo unde Porto , primeste pe teren propriu vizita celor de la ST.Raphael.

  • In prima mansa a acestui sfert de finala , am avut parte de un meci foarte spectaculos , cu multe rasturnari de situatii si cu multa tensiune , meci terminat la egalitate 30-30. Din punctul meu de vedere , Porto este clar echipa mai buna , care cu putina atentie la finalizare putea castiga mansa tur , dar portarul Mihai Popescu a avut o prestatie foarte buna , reusind sa apere 3 aruncari de la 7 metri si un procentaj de 36% al mingilor aparate. Ma astept ca astazi Porto sa domine jocul si sa fie mai disciplinati , in meciul tur , avand 7 eliminari de 2 minute.
  • In ultimele 30 de partide din toate competitiile , Porto a acumulat 27 de victori , 2 infrangeri si un meci egal , fiind liderul campionatului Portughez. de partea cealalta , St. Raphael nu traverseaza o perioada foarte buna , fiind doar pe locul 9 in campionatul Frantei ,in ultimele 10 partide avand 3 victori, 2 rezultate de egalitate si 5 infrangeri. Cei mai importanti jucatori de la Porto sunt extremele  Rodrigues Areia si Diogo Branquinho, plus Hernandez Borges , la St. Raphael ii avem in prim plan pe Lynggaard si Caucheteux.

Am ales sa mizez pe o victorie a celor de la Porto la minim doua goluri diferenta. O sa gasiti aceasta cota pe site-ul Sportingbet, acolo unde puteti incasa un bous de 200 RON. CLICK AICI!

 

More in Meciul zilei