Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Hochei

Meciul zilei din KHL – 03/09/2020

ponturi hochei

Meciul zilei din KHL – 03/09/2020

Dynamo Minsk vs Jokerit

După cum prea bine știți, noul sezon din KHL a început în decursul zilei precedente. Meciul de deschidere fiind cel dintre CSKA Moscova – AK Bars Kazan.

Primul meu pronostic din acest nou sezon vine de pe arena din Minsk. Gruparea din Belarus urmând să întâlnească în primul joc pe cei de la Jokerit, echipă cu aspirații foarte înalte

Despre Dinamo Minsk nu sunt foarte multe de spus. Ăceștia au terminat stagiunea anterioară pe ultima poziție, cu doar 39 de puncte acumulate în 62 de confruntări. Bugetul acestora este unul destul de redus, iar actualul lot este format în mare parte din jucători de mâna a 2-a.

Totuși, deși sunt una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, Minsk a reușit să aducă câțiva hocheiști care pot propulsa echipa pe o poziție mult mai bună. Kirill Voronin, Brennan Menell, Brandon Kozun și Rob Klinkhammer sunt doar 4 dintre noile achiziții ale formației din Belarus. Abia aștept să-l văd pe gheață pe Brennan Menell. În vârtă de 23 de ani, americanul pare să fie una dintre marile speranțe ale echipei. Acesta a evoluat în mare parte din frageda carieră pentru Iowa Wild, pentru ca apoi să fie achiziționat de Minnesota Wild. Apărătorul a fost titularizat în 5 partide din NHL, dar prestațiile sale au fost unele destul de modeste. Rămâne de văzut cum se va descurca în KHL.

De partea cealaltă, Jokerit țintește un singur obieectiv pentru noul sezon, acela de a se califica în play-off. Această paerformanța a fost îndeplinită și în stagiunea anterioară, dar aceștia au refuzat să se mai prezinte la meciuri din cauza pandemiei de Covid-19.

Pe piața transferurilor, Jokerit nu a fost foarte activă. Au suferit două pierderi foarte importante în decursul lunii precedente. Este vorba despre Eronen Teemu și Kontiola Petri, jucători care au fost decisivi în sezonul precedent.

Prin aducerea cuplului ceho&suedez format din Jonathan Pudas și Jakub Krejcik, Jokerit a reușit să umple golul lăsat de Teemu în defensivă. Bine, pierderea acestuia nu a fost nici pe departe una neașteptată. Totuși, a reușit să ofere doar 7 pase decisive și a marcat doar de 3 ori în 55 de confruntări. Când am spus că este o pierdere importantă, m-am referit la stilul de joc pe care Teemu în aborda, nicidecum la statisticile sale.

Partida dintre cele două este mult mai dezachilibrată decât o arată cotele. Avem formații cu obiective extrem de diferite. Minsk va încerca din răsputeri să evite titulatura de codașă a campionatului, în timp ce Jokerit se luptă pentru o nouă poziție de play-off. Mă aștept la un joc dominat categoric de „bufoni”, în urma căruia să înregistreze și prima victorie a noului sezon. Totuși, fiind primul joc după o perioadă destul de lungă de absentare, consider că pronosticul inteligent este victoria echipei Jokerit, inclusiv în eventuala prelungire a jocului.

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

More in Hochei