Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei din Rugby 27.04.2019

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din Rugby

 

Va salut prieteni. Am ales pentru astazi sa mizez pe un meci de Rugby din Campionatul Frantei TOP14, acolo unde Agen primeste pe teren propriu vizita celor de la Lyon.

  • Lyon este ocupanta locului 3 cu 65 de puncte in spatele celor mai bune 2 echipe de top din Franta , Stade Toulousain si Clermont. diferenta dintre Lyon si ocupanta locului 2 ,Clermont , este de doar 7 puncte , cu 4 etape inainte de final .Acestia au un program mult mai lejer in acest final de sezon si cred ca vor incerca sa obtina victorii clare , cu care sa obtina si puncte bonus ,pentru ofensiva sau defensiva.
    Lyon a reusit sa o invinga pe Agen in ultimele 4 partide directe ,ultimele doua partide fiind casigate cu 71-17 si 52-20, Lyon vine dupa 3 meciuri castigate consecutiv , in schim ce Agen are 3 infrangeri la rand.
    Este o diferenta clara de valoare intre cele doua echipe si cred ca Lyon se va impune destul de lejer si la o diferenta de scor considerabila.
  • Am ales sa mizez pe o victorie a celor de la Lyon la minim 5 puncte diferenta. O sa gasiti aceasta cota pe site-ul Sportingbet , acolo unde puteti incasa un bonus de 200 RON.sportingbet

More in Meciul zilei