Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis – 02.02.2020

Australian Open

Meciul zilei din tenis

Finala de la Australian Open ni-i aduce in fata pe N.Djokovic si D.Thiem.

O finala ce se anunta extrem de spectaculoasa cu multe puncte frumoase.
Cei doi jucatori s-au intalnit de 11 ori. 7 victorii a obtinut Djokovic, iar 4 Thiem. Pe hard Djokovic il conduce cu 4-1 pe Thiem.

DJokovic este campion en-titre aici, acest are 7 trofee castigate la Australian Open. Un lucru interesant este ca : de fiecare data cand DJokovic a ajuns in finala a castigat trofeul.
Djokovic a petrecut pe teren, la Melbourne, 12 ore și 32 minute, în timp ce Federer a jucat 15 ore și șase de minute. Thiem, în schimb, a stat nu mai puțin de 18 ore și 15 minute pe teren.

Djokovic a pierdut un singur set in acest turneu, chiar in primul tur in fata lui Struff.
Thiem a pierdut 5 seturi in acest turneu, cu 4 mai mult decat favoritul de maine.

Djokovic are doar cuvinte de lauda pentru adversarul sau :
„Dominic a câștigat ultimul nostru meci, unul foarte echilibrat. A jucat un meci incredibil în fața lui Rafa. Este clar unul dintre cei mai buni jucători din lume, merită să fie unde e”, a spus sârbul despre adversarul său din finală.

[kindred id=”62149″ event_id=”1006114048″]

Cu o victorie in fata lui Thiem maine, Novak Djokovic v-a revenit pe locul 1 ATP. Este foarte greu ca sarbul sa fie invins la acest turneu. Thiem il conduce cu 2-0 pe sarb in turneele de Grand Slam, putem spune ca DJokovic are o revansa de luat.

La acest meci o sa mizam pe speciale datorita unor mici aspecte. Ambii sunt putin obositi dupa acest turneu lung si foarte solicitant. Ma astept ca cei doi jucatori sa arate mici probleme la serviciu. Thiem a avut de aparat 14 mingi de break in meciul cu Zverev, in timp ce DJokovic a avut de aparat 7 mingi de break in fata lui Federer.

La acest meci o sa ne bazam pe numarul total al mingilor de break in meci.
Peste 16.5 mingi de break in meci.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei