Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis – 07.09.2020

Meciul zilei din tenis – 07.09.2020

 Salutare ! Pentru astazi, revin cu Meciul zilei din tenis – 07.09.2020. Ieri am ales sa fac pauza deoarece sambata n-am fost foarte inspirat in alegerea partidelor pentru biletul in cota 3. Incepand de astazi, voi juca proiectul „Meciul zilei”, la final de fiecare luna tragem linie si vedem cum stam. Personal, voi juca fiecare meci cu 100 lei.

Andrey Rublev US Open

 

Luni 07.09.2020 de la ora 21:30, se vor duela Mateo Berrettini si Andrey Rublev in cadrul turneului de Grand Slam US Open. Acest meci este o reeditare a partidei de anul trecut de la US Open cand italianul Berrettini se impunea fara prea mari probleme, scor 3-0.

COTE SPECIALE LA BETFAIR PENTRU ROMANIA – AUSTRIA 

Matteo Berrettini:

  • Italianul in varsta de 24 de ani si locul 8 in clasamentul ATP, face un turneu foarte bun pana in acest moment. Acesta a castigat toate cele trei partide in minimum de seturi fara sa piarda serviciul.
  • Ce-i drept, nici adversarii nu au fost foarte dificili, reusind sa treaca pana in acest moment de Ruud, Humber si Soeda.
  • Jocul semifinalistului din 2019 de la US Open a aratat foarte bine. Pe langa serviciul foarte puternic si plasat pe care il detine, acestuia i-a functionat foarte bine si lovitura de backhand, fiind foarte agresiv pe serviciul doi al adversarilor.

Andrey Rublev:

  • De cealalata parte, rusul Andrey Rublev face un sezon foarte bun pe care l-a inceput in Ianuarie cu victorii pe linie si continuand in acelasi ritm si dupa pandemie.
  • Aflat pe locul 22 ATP, rusul in varsta de 22 de ani s-a impus si el tot in trei seturi in partidele jucate pana acum la Flushing Meadows.
  • A trecut de Chardy, Barrere si Caruso, adversari modesti pentru rus care, in aceste partide, a avut ceva probleme cu primul serviciu, pierzand-ul de 5 ori si oferind 17 mingi de break adversarilor.
  • In acest an, rusul a aratat ca se descurca foarte bine atat pe zgura cat si pe hard, jocul acestuia aratand totusi mai bine pe hard.

Pentru aceasta partida am ales un pariu special, punctele castigate pe primul serviciu de catre italianul Berrettini. Serviciul acestuia a functionat perfect, nu a pierdut deloc serviciul pana in acest moment, impunandu-se in fiecare partida in minimum de seturi si castigand cel putin 84% din puncte cu primul serviciu. Astfel, acesta a avut urmatoarele procentaje in partidele disputate pana in acest moment la US Open: 85%  vs. Ruud, 86% vs. Humbert, 94% vs. Soeda. De asemenea, in celelalte partide disputate la Cincinnati acesta a depasit mereu linia setata astazi de catre cei de la Betano. Anul trecut, in aceeasi faza a turneului Berrettini reusea sa castige 81% din puncte cu primul serviciu chiar impotriva lui Rublev, rusul pierzand cu 3-0 acel meci. Am incredere ca italianul nu va dezamagi nici astazi, ma astept sa castige minim 80% din puncte cu primul serviciu, mai ales ca Rublev nu este un jucator care exceleaza la retur.

 

PRONOSTIC PRINCIPAL: Matteo Berrettini – Punctele câștigate la primul serviciul (%) – Peste 78.5% 

PRONOSTIC SECUNDAR: Berrettini castiga meciul.

AMBELE PRONOSTICURI RECOMANDATE LE POTI PLASA LA BETANO ! CLICK AICI.

Meciul zilei din tenis – 07.09.2020 la Betano

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei