Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis 10.07.2020

Meciul zilei din tenis – 10.07.2020

Salutare tuturor ! Dupa o perioada de 2 saptamani in care am urmarit partide din tenis de la turneele demonstrative, ne reapucam de treaba. Astazi mergem in Austria, la turneul Thiem’s Seven unde vom miza  pe partida dintre Matteo Berrettini si Andrey Rublev. 

Vineri 10.07.2020 se vor intalni in cadrul celei de-a doua semifinale a turneului ATP demonstrativ Thiem’s Seven, Matteo Berrettini si Andrey Rublev. Ne asteapta o partida echilibrata, se intalnesc doi jucatori foarte talentati si de perspectiva. Cei doi jucatori s-au intalnit de 4 ori, ultima data in 2019, la Vienna, pe hard. Italianul conduce cu 3-1 la general, Rublev reusind sa-l invinga in 2019, la Marseille. 

 

Matteo Berrettini:

  • Berrettini, locul 8 ATP in acest moment, a inceput anul la Australian Open, unde era eliminat in turul secund, acuzand o accidentare. Dupa primul Gran Slam al anului, italianul a luat o pauza pana in luna Iunie, cand a participat la turneul demonstrativ UTS, unde a jucat 8 partide( 5 victorii si 3 infrangeri). La acest turneu a jucat 3 partide pana in acest moment, reusind 2 victorii si o infrangere, in fata rusului Karen Khachanov. Principala arma a italianului este serviciul, unul foarte puternic si bine plasat care pune probleme adversarilor chiar si pe zgura, cea mai lenta suprafata din circuit.

Andrey Rublev:

  • Rusul Andrey Rublev, locul 14 ATP in acest moment, are doua titluri castigate in acest an, la Doha si Adelaide, aratand un nivel de joc foarte ridicat. Dupa pandemie, acesta a castigat 5 partide si a pierdut doar una, chiar la acest turneu in fata lui Thiem. S-a calificat in semifinale dupa victoria inregistrata ieri in fata lui Ruud 6-2 3-6 10-4. Rusul are un serviciu destul de consistent si o deplasare buna in teren, marea sa problema fiind gestionarea punctelor in momentele decisive ale partidelor.

Pentru aceasta partida am ales sa mizez pe game-uri. Asa cum spuneam in introducere, ne asteapta o partida foarte echilibrata, ambii jucatori isi doresc victoria. Amandoi arata o forma buna dupa aceasta perioada de pauza, stau bine din punct de vedere fizic si vad o partida in care vom avea 3 seturi. De asemenea, serviciul jucatorilor ne ajuta foarte mult, ambii avand procentaje ridicate la punctele castigate cu primul serviciu (peste 72%). 

PLASEAZA MECIUL ZILEI LA UNIBET ! GASESTI AICI CELE MAI BUNE COTE PE TENIS

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei