Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis – 11.08.2020

Meciul zilei din tenis – 11.08.2020

Salutare prieteni! Ieri am incercat un bilet format exclusiv din evenimente WTA. Din pacate, Konta a gresit foarte mult in partida cu Bouzkova si ne-a stricat biletul. In schimb, ce ma bucura este faptul ca am anticipat corect partida dintre Bouchard si Kudermetova, unde am oferit ca pronostic secundar o cota de 2.45 castigatoare. Pentru astazi am ales un pronostic destul de curajos dar cu sanse mari de reusita la partida dintre Aliona Bolsova Zadoinov si proaspata castigatoare de la Palermo, Fiona Ferro.

 

Astazi, nu inainte de ora 17:00, se vor intalni in cadrul turneului WTA de la Praga, Aliona Bolsova Zadoinov si Fiona Ferro. Cele doua jucatoare se afla pentru prima data fata in fata in circuitul WTA, partida avand o favorita clara.

RAZVAN CAUTA AL 7-LEA PRONOSTIC CASTIGATOR PE NBA ! VEZI AICI PONTUL OFERIT PENTRU ACEASTA NOAPTE !

Aliona Bolsova Zadoinov:

  • Jucatoarea din Spania se afla pe locul 102 WTA, cea mai buna clasare a sa. Este o jucatoare modesta, care nu a reusit sa castige nici un turneu pana in acest moment, suprafata ei preferata fiind zgura. Dupa pandemie, aceasta a disputat 4 partide, bilantul fiind 2 victorii si 2 infrangeri. A pierdut in fata Romancei de 32 ani, Laura Ioana Paar si impotriva Amandei Carrera, ambele jucatoare fiind mult mai slab cotate decat ea, locul 199 WTA si locul 332 WTA. Din punct de vedere al jocului, are un serviciu destul de slab, are mari probleme in a pune primul serviciu in teren, comitand multe duble greseli. Nici din punct de vedere defensiv nu sta bine, avand mari probleme in a returna mingi puternice din spatele terenului.

Fiona Ferro:

  • Locul 44 WTA, jucatoarea din Franta disputa primul meci la Praga avand un moral foarte bun. Aceasta a reusit sa castige turneul de la Palermo, intrand in istorie ca prima jucatoare care castiga un turneul WTA dupa pandemia COVID-19. Jocul acesteia in Italia a fost la un nivel foarte ridicat, reusind sa-si domine adversarele cu lovituri foarte puternice si bine plasate. Un alt lucru de mentionat este faptul ca dupa pandemie, aceasta nu a pierdut nicio partida, jucand inainte de Palermo si la turneul ITF Challenge Elite FFT.

Pentru aceasta partida am ales sa mizez pe jucatoarea din Franta datorita jocului aratat la turneul WTA de la Palermo. Fierro a reusit sa castige turneul dupa ce a trecut destul de categoric in finala de Annet Kontaveit, in minimum de seturi. De cealalta parte, jucatoarea din Spania a fost eliminata in turul 2 al calificarilor la Palermo de Laura Ioana Paar, din Romania, in varsta de 32 de ani. Jocul ibericei nu functioneaza deloc, are mari probleme la serviciu, comite destul de multe duble greseli pe meci si nu vad cum ar putea sa-i puna probleme astazi jucatoarei din Franta care va fi foarte agresiva inca din primele game-uri ale partidei.

PRONOSTIC PRINCIPAL: Fiona Ferro castiga meciul si sub 20.5 game-uri in meci la o cota de 2.27, destul de mare in opinia mea pentru diferenta dintre cele doua jucatoare.

PRONOSTIC SECUNDAR: Fiona Ferro castiga 2-0 la seturi la o cota de 1.87.

PLASEAZA MECIUL ZILEI LA BETANO ! AICI GASESTI CELE MAI BUNE PARIURI PE TENIS SI UN BONUS DE PANA LA 500 RON !

 

 

 

 

More in Meciul zilei