Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis 12.07.2020

Meciul zilei din tenis – 12.07.2020

Salutare tuturor ! Primul meci dupa perioada de pauza a fost WIN, meciul dintre Berrettini si Rublev a iesit exact cum am anticipat. Astazi incercam sa continuam pe aceeasi linie si ne mutam in Germania la finala turneului DTB German Pro.  

 

Duminica 12.07.2020 nu inainte de ora 16:50, se vor intalni in cadrul finalei ATP a turneului demonstrativ DTB German PRO, Oscar Otte si Yannick Hanfmann.

 

Yannick Hanfmann:

  • Germanul Hanfmann se afla in acest intr-o forma excelenta, cu victorii pe linie in ultimele 2 luni. Acesta se afla pe locul 143 in clasamentul ATP, cea mai buna clasare a sa inregistrandu-se in 2017, locul 119. Este un jucator cu un talent exceptional, singura lui problema fiind inconstanta jocului si concentrarea in momentele cheie ale jocului. Suprafata favorita este zgura, cele mai bune rezultate si turnee de tip Challenger castigate au fost pe cea mai lenta suprafata din circuit.

Oscar Otte:

  • De cealalta parte, Otte este un jucator modest, fara prea multe realizari in cariera sa. Are doar 4 turnee ITF si un turneu de tip Challenger castigate pana acum. Se afla pe locul 216, cea mai buna clasare a sa fiind in 2017, locul 131 ATP. Germanul se bazeaza in mare parte pe primul serviciu, un capitol la care de aseamenea, nu exceleaza. Are mari probleme pe serviciul doi si cu loviturile din raliuri, cauta mereu sa termine punctele cat mai rapid.

Pentru aceasta partida am ales sa mizez pe Hanfmann, jucator care a adunat in ultimele 2 luni 30 de victorii si doar 5 infrangeri, toate pe zgura. Acesta se simte foarte bine pe suprafata din Germania, arata o forma excelenta si un ritm de joc foarte bun. De cealalta parte, compatriotul lui, Otte, a demonstrat in aceasta saptamana ca are mari probleme la mingile jucate cu serviciul al doilea, comitand destul de multe erori nefortate.  

PLASEAZA MECIUL ZILEI LA UNIBET ! GASESTI AICI CELE MAI BUNE COTE PE TENIS

 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei