Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis 14.07.2020

Meciul zilei din tenis – 14.07.2020

Salutare tuturor ! Venim dupa doua pronosticuri castigatoare, sambata si duminica am reusit sa castigam pe turneele demonstrative ATP. Astazi ne indreptam atentia catre turneul demonstrativ WTA Bett1 Aces de la Berlin unde ne asteapta un duel extrem de interesant intre Petra Kvitova si Kiki Bertens. 

 

Astazi, nu inainte de ora 18:30, se vor intalni in turneului demonstrativ WTA Bett1 Aces Berlin, Petra Kvitova si Kiki Bertens. Cele doua jucatoare s-au intalnit de 6 ori pana acum, reusind sa-si imparta victoriile (3-3).

Petra Kvitova:

  • Kvitova, locul 12 WTA, a disputat 5 partide de la reluarea turneelor, ultima chiar la acest turneu, ieri. In partida de ieri a reusit sa castige 8/9 game-uri pe propriul serviciu, capitol  la care sta foarte bine in general, fiind o jucatoare inalta care reuseste sa loveasca mingea foarte tare si plasat. Pe langa serviciu, este o jucatoare care stapaneste foarte bine si backhand-ul, folosindu-se foarte bine de aceasta lovitura in momentele importante ale jocului. Cea mai buna perioada a jucatoarei din Cehia a fost intre 2011-2015 cand a reusit sa stranga prezente constante in top 10 WTA, cea mai buna clasare a sa fiind in 2011, locul 2.

Kiki Bertens:

  • Kiki Bertenes, locul 7 WTA, a reusit in acest sezon sa castige 12 partide din cele 14 disputate. Aceasta nu are nici un meci jucat din luna Februarie, atunci pierdea la Doha in sferturi in fata lui Zhang. Olandeza prezente constante in top 10 WTA in ultimii 3 ani, cea mai buna clasare a sa fiind locul 7, obtinut chiar in acest an. Suprafata ei preferata este zgura, fara rezultate notabile pe iarba. Dezavantajul ei in partida de astazi este faptul ca nu are meciuri si implicit ritm de joc, factor care poate fi decisiv in aceasta partida.

La aceasta partida am ales sa mizez pe jucatoarea din Cehia care a avut deja un meci pe aceasta suprafata, reusind ieri sa o invinga in doua seturi 6-4, 6-1 pe Andrea Petkovic. Pe langa meciul de ieri, a jucat inca 4 partide in Cehia, reusind sa castige 3 dintre acestea. Cehoaica are clar un avantaj in ceea ce priveste ritmul de joc in fata olandezei, care nu a mai jucat din luna februarie. Un alt argument este faptul ca pe iarba Kvitova se simte cel mai bine in ultimii ani, este suprafata ei favorita, reusind sa castige Wimbledon de 2 ori, in 2011 si 2014. 

PLASEAZA MECIUL ZILEI LA UNIBET ! GASESTI AICI CELE MAI BUNE COTE PE TENIS

 

 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei