Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis – 14.10.2020

Meciul zilei din tenis – 14.10.2020

Meciul zilei din tenis – 14.10.2020 se bazeaza pe confruntarea dintre Nino Serdarusic si Reilly Opelka din cadrul primului tur al turneului ATP St.Petersburg. Se anunta o confruntare dezechilibrata, croatul in varsta de 23 de ani se afla inafara top 200 ATP.

Miercuri de la ora 13:00 este programata partida dintre Nino Serdarusic si Reilly Opelka din cadrul turneului ATP 250 de la St. Petersburg. Este partida care deschide ziua de miercuri a turneului din Rusia, confruntarea avand un favorit cert. 

COTE SPECIALE LA 888SPORT PENTRU ROMANIA – AUSTRIA !

Nino Serdarusic:

Serdarusic este un jucator croat, 23 de ani, fara performante pana la aceasta varsta. Acesta evolueaza la turnee de tip Challenger si ITF in mare parte, fara sa castige vreunul pana in acest moment. Cel mai mult joaca pe zgura, suprafata lui favorita, nereusind sa impresioneze pana in acest moment. Este pentru prima data in 2020 pe tabloul principal al unui turneu ATP, jucand pana la aceasta partida 2 partide in calificari. A reusit sa treaca in 3 seturi de turcul Ilkel si sarbul Milojevic.

Reilly Opelka:

De cealalta parte, Opelka are un sezon bun pana in acest moment, cu victorii la Berrettini si Schwartzmann. Aflat pe locul 36 ATP, jucatorul din America impresioneaza prin serviciul foarte puternic, aproape imposibil de returnat. Bilantul acestuia pe hard in sezon este: 10 victorii si 5 infrangeri, ultimele 3 partide fiind pierdute de american. A pierdut la French Open cu Sock in minimum de seturi, la US Open in fata lui David Goffin in 4 seturi, la Cincinnati fiind nevoit sa se retraga din cauza unei accidentari.

Mizez in acest duel pe uriasul de 2.11 m ca se va impune in minimum de seturi. Americanul se simte foarte bine in sala, 4 din cele 6 turnee castigate de acesta pana acum au avut loc in sala, pe hard. Aceasta suprafata rapida ii avantajeaza si serviciul foarte mult, datorita inaltimii acesta trimite servicii ce ating 220km/h. De cealalta parte, Serdarusic este un jucator aflat pe locul 308 in clasamentul ATP si care isi petrece majoritatea timpului la turnee de tip Challenger, pe zgura. Pe hard, acesta are un bilant negativ in ultimele 3 sezoane, 17 victorii si 28 infrangeri. Tanarul croat va avea mari probleme in a returna serviciul extrem de puternic trimis de american, lucru decisiv in stabilirea castigatorului acestei partide.

Pronostic: Opelka se impune in minimum de seturi, cota 1.63 la BETANO.

Meciul zilei din tenis 14.10.2020 – Betano

 

 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei