Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis – 22.08.2020

Meciul zilei din tenis – 22.08.2020

Salutare ! Pentru astazi am pregatit meciul zilei din tenis, confruntare care se disputa in cadrul celei de-a doua semifinale de la turneul ATP Challenger de la Todi, Italia. Ieri am reusit sa inverzim 7 pronosticuri din 10 de pe lista de recomandari, fapt care ma bucura si sper ca ati profitat de ponturile oferite.

 

Sambata, de la ora 21:30, in cadrul celei de-a doua semifinale de la Todi, se vor infrunta italianul Gian Marco Moroni si neamtul Yannick Hanfmann. Va fi primul duel intre cei doi jucatori, germanul plecand favorit in aceasta confruntare.

INCASEAZA ZILNIC 5 LEI BONUS GRATUIT PENTRU CHAMPIONS LEAGUE !

Gian Marco Moroni:

  • Italianul Moroni, numarul 234 ATP, a avut evolutii oscilante la turneul din Italia. Inafara de prima partida impotriva lui Alcaraz pe care a castigat-o in minimum de seturi, acesta a fost nevoit sa revina dupa ce a pierdut primul set atat cu Stebe cat si cu neamtul Altmaier. Ajuns la 22 de ani, este un jucator modest, care evolueaza in mare parte doar pe zgura, reusind sa castige pana acum doar un singur turneu, la categoria ITF. Acesta nu a reusit sa coboare pana acum sub locul 200 mondial, cea mai buna clasare fiind in 2018, locul 226.

Yannick Hanfmann:

  • De cealalta parte, germanul Hanfmann, confirma forma buna prin care trece si la acest turneu. Inafara de meciul cu Musetti pe care l-a inceput mai greu, acesta a reusit in restul partidelor sa se impuna in minimum de seturi. Jocul din aceasta saptamana a fost la un nivel destul de ridicat, avand un serviciu variat si foarte bine plasat, oferind destul de putine puncte de break adversarilor. Zgurist de meserie, acesta a castigat pana acum 7 turnee pe aceasta suprafata, ce-i drept nici unul ATP, 4 de tip Challenger si 3 ITF. Momentan, se afla pe pozitia 143, cea mai buna clasare inregistrand-o in 2017, locul 119 ATP.

In aceasta partida mizez pe experienta si forma mult mai buna aratata de Hanfmann in aceasta saptamana, jucator care a luat de foarte multe ori contact si cu circuitul ATP, pariticipand si la turnee de Grand Slam. Moroni a avut evolutii mediocre, cu adversari fara prea mare calibru in circuit. Cred ca Hanfmann se va impune fara prea mari probleme in aceasta partida, avand un joc si un ritm de joc mult mai bun decat adversarul sau.

 

PRONOSTIC PRINCIPAL:  Hanfmann castiga meciul cota 1.53 la BETANO.

PRONOSTIC SECUNDAR: Hanfmann castiga 2-0 la seturi, cota 2.35 .

PLASEAZA MECIUL ZILEI LA BETANO ! DACA NU AI CONT APASA AICI SI PRIMESTI UN SUPER BONUS DE BUN VENIT !

 

 

 

 

 

 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei