Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis 22 Aprilie 2019

Tenis

 Salutare !
Meciul zilei din tenis este gata. Imi cer scuze ca postez asa tarziu, dar timpul nu mi-a permis sa postez mai devreme.
In acest meci ne vom baza pe victoria francezului Paire.

Londero – B.Paire .
Pronostic : Castiga Paire

Am ales acest meci din cauza faptului ca e o cota destul de buna pe victoria francezului, 1.60. Practica un joc foarte bun pe zgura, zgura fiind si suprafata lui favorita.

Paire a castigat acum 2 saptamani turneul din Maroc, de la Marrakech, in timp ce Londero a fost eliminat in turul 2 de Vesely.
Paire este un jucator foarte bun al tenisului pe zgura, isi gaseste loviturile mai bine pe aceasta suprafata, se deplaseaza foarte bine in teren, fiind un jucator “box to box cum s-ar zice la fotbal” face schimbul foarte bine din defensiva in ofensiva. Serveste bine, pe primul serviciu este foarte letal, acesta pierzand foarte greu punct cand joaca cu primul serviciu. In acest an, pe zgura, Paire are 11 meciuri jucate si doar 2 infrangeri.

De cealalta parte Londero este un jucator modest, un jucator mai mult de turnee challenger, un jucator ce nu a impresionat deloc pana in acest moment.
Acesta joaca foarte mult pe zgura, fiind un jucator de zgura si turnee challenger.
Il vad pe Paire castigand in aceasta seara, este jucatorul mai tehnic, mai bun la serviciu. Paire are si avantajul de a nu fi participat la Monte Carlo, avand mai mult timp de odihna, in timp ce Londero a pierdut in primul tur, trecand de 2 tururi de calificare.

Cota pe victoria lui Paire mi se pare usor de atacat.
Va urez succes. O zi buna sa aveti.

CITESTE SI

More in Meciul zilei