Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis – 24.08.2020

Meciul zilei din tenis – 24.08.2020

Salut prieteni ! Incepem saptamana cu meciul zilei din tenis. Ne vom baza pe confruntarea dintre Konta si Flipkens de la turneul WTA Cincinnati. Sper sa continuam perioada buna prin care trecem si astazi, sambata ambele pronosticuri oferite la meciul zilei au fost castigatoare + 7 ponturi din 10 de pe lista de recomandari.

 

Luni 24.08.2020, de la ora 18:00, are loc partida dintre Johanna Konta si Kirsten Flipkens. Cele doua jucatoare s-au intalnit de 4 ori pana acum, Konta reusind sa o invinga de 3 ori in minimum de seturi pe jucatoarea din Belgia.

ULTIMA ZI IN CARE POTI CASTIGA 40 RON GRATUIT! CLICK AICI! 

Johanna Konta:

  • Jucatoarea din Marea Britanie, ajunsa pe locul 15 WTA, a jucat doar 3 partide demonstrative dupa pauza cauzata de COVID-19. Inainte de intreruperea competitiilor, aceasta a facut un turneu bun doar la Monterrey, ajungand pana in faza semifinalelor. De-a lungul timpului, aceasta a demonstrat ca se simte cel mai bine pe suprafetele rapide, punand mari probleme cand reuseste sa puna prima minge in teren. In ultima perioada a pierdut meciuri pe seama multelor greseli nefortate pe care le face in timpul partidelor. Astazi, cred ca va fi concentrata la maxim, turneul de la Cincinnati fiind cel mai potrivit pentru a incepe o serie de victorii.

Kirsten Flipkens:

  • De cealalta parte, belgianca Flipkens, este o jucatoare modesta care a reusit sa se mentina in primele 100 de jucatoare ale lumii in ultimele sezoane. Ajunsa la 34 de ani si cu doar trei turnee castigate in cariera (1 Challenger si 2 ITF), Kirsten a disputat pana in acest moment patru partide de la reluarea competitiilor. Trei dintre acestea au avut loc la Cincinnati aceasta fiind nevoita sa joace si doua tururi de calificari. A trecut de jucatoare modeste, care nu exceleaza pe aceasta suprafata avand mari probleme cu Zavatska, locul 106 WTA, in primul tur al calificarilor. Este o jucatoare care se bazeaza in mare parte pe serviciu si care comite foarte multe greseli pe parcursul unei partide.

Konta nu trece prin cea mai buna perioada a carieriei, asta e clar. Mizez insa, in aceasta partida, pe dorinta acesteia de a reveni la jocul care a consacrat-o. Este clar jucatoarea mai buna din toate punctele de vedere: serviciu, retur, deplasare in teren. Avand si avantajul moral al intalnirilor directe, fapt care conteaza mult in tenisul feminin, cred ca se va impune astazi la fel ca in trei din ultimele patru intalniri cand a reusit sa se impuna in minium de seturi. Returul agresiv al jucatoarei din Marea Britanie cred ca-i va pune mari probleme lui Flipkens. 

 

PRONOSTIC PRINCIPAL:  Konta castiga meciul cota 1.50 la BETANO.

PRONOSTIC SECUNDAR: Konta castiga meciul la o diferenta de minim 4 game-uri, cota 1.90 .

 

More in Meciul zilei