Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis 24.09.2020

Meciul zilei din tenis – 24.09.2020

Meciul zilei din tenis – 24.09.2020 se bazeaza pe confruntarea dintre Harriet Dart si Irina Bara din cadrul calificarilor turneului Roland Garros. Ultimele 4 recomandari single de la „Meciul zilei” au fost castigatoare. De asemenea, pe lista cu recomandari, am inregistrat 7 win-uri, 2 lost si o cota 1.

Meciul zilei din tenis – 24.09.2020

 

Joi de la ora 12:30 are loc confruntarea dintre Harriet Dart si Irina Bara din turul doi al calificarilor de la Roland Garros. Se anunta o confruntare spectaculoasa, se intalnesc doua jucatoare de suprafete diferite, hard si zgura. Un alt lucru de mentionat este faptul ca cele doua jucatoare se vor intalni pentru prima data in circuit. 

COTA 35 PENTRU BAYERN IN SUPERCUPA EUROPEI !

Harriet Dart:

Jucatoarea din Marea Britanie, Harriet Dart a produs supriza in precentul tur, eliminand-o pe Mihaela Buzarnescu, a cincea favorita de pe tabloul calificarilor. Stilul agresiv al acesteia a incomodat-o serios pe Miki, romanca neavand nicio sansa impotriva lui Hart. Returul acesteia a fost la inaltime, a reusit sa castige peste 45% din puncte la retur.

Irina Bara:

De cealalta parte, jucatoarea din Romania, aflata pe locul 142 in clasamentul WTA vine dupa victoria impotriva Terezei Mrdeza, in minimum de seturi. Aceasta disputa majoritatea partidelor pe zgura, la nivel ITF si Challenger, avand record pozitiv  pe suprafata rosie in ultimele trei sezoane. In partida cu jucatoarea din Croatia si-a pierdut doar de doua ori serviciul si returul a functionat foarte bine, adversara ei avand un serviciu doi foarte moale de care a reusit sa profite. Va avea o partida dificila azi, aceasta avand de obicei  probleme cu jucatoarele agresive si care lovesc puternic de pe fundul terenului.

Mizez pe minim un set castigat de Dart in aceasta partida, jucatoare care nu i-a oferit nicio sansa Mihaelei Buzarnescu in partida de marti. Chiar daca nu este pe suprafata ei favorita, jucatoarea din Marea Britanie a demonstrat ca se poate adapta si la suprafata rosie. Aceasta este capabila de lovituri foarte spectaculoase si ruperi de ritm in momentele cheie ale jocului, returnand aproape orice minge. Un dezavantaj pe care il are in aceasta partida este jocul la fileu, capitol la care jucatoarea din Romania sta mult mai bine, jucand numeroase meciuri de dublu. 

Meciul zilei din tenis se poate juca la Betano

 

 

 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei