Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul Zilei din tenis – 27.02.2020

ponturi tenis

Meciul Zilei din tenis – 27.02.2020. Pe langa articolele propuse din fotbal, GNT v-a pregatit si o recomandare din tenisul masculin.

[kindred id=”64859″ event_id=”1006173938″]

Colegul meu Cristian Minea vine cu o propunere interesanta de la turneul din Dubai.

Djokovic este intr-o mare forma, acesta nu a pierdut inca niciun meci in anul 2020. Are 15 victorii si 0 infrangeri. O forma foarte buna pentru sarb, care este si favoritul turneului aici. Acesta a reusit sa castige ATP Cup si Australian Open in acest an. Cel mai bun jucator de retur din lume il intalneste pe Rusul Khachanov, un rus ce nu se afla chiar in cea mai buna forma. Asta este si pariul nostru astazi.

BONUS 100% PANA LA 500 RON!

O sa ne bazam pe returul foarte bun al lui Djokovic. Karen Khachanov sub 73.5% puncte castigate pe primul serviciul la o cota de 2:
  • Karen a reusit 75% cu Novak si 81% cu Kukushkin pana in acest moment, la acest turneu. Rusul nu a mai avut pana in acest punct al turneului jucatori foarte buni la retur ca sarbul. Numarul 1 mondial a reusit sa-i castige 57% din punctele jucate cu primul serviciu lui Jaziri si 32% lui Kohschriber. Acesta ne arata forma foarte buna prin care trece, jocul foarte bun de retur, dar si faptul ca este mult mai solid in raliuri fata de adversarii sai. Cei doi jucatori s-au mai intalnit de 5 ori pana in acest moment.
  • 4 victorii a reusitsa adune Djokovic si doar una singura Khachanov. Rusul a reusit sa-l invinga pe Djokovic la Paris, dar si asa, procentajul sau pe primul serviciu a fost de doar 76%. 2 dintre cele 4 victorii ale lui Djokovic au fost in meciuri de pregatire, in timp ce 2 victorii au venit la Wimbledon si Davis Cup (pe vechiul format al competitiei), in ambele meciuri disputate la Wimbledon si Davis Cup, Sarbul a reusit sa castige foarte multe puncte pe primul serviciu al lui Karen .

44% la Wimbledon a castigat Djokovic si 37% la Davis Cup. 4 trofee a castigat Djokovic la Dubai, un turneu favorit pentru el. Tinand cont de faptul ca Djokovic este cel mai bun jucator la retur din lume, si de faptul ca se simte foarte bine aici, cred ca linia de 73.5 este o linie foarte buna pentru noi. La celelalte case de pariuri linia este de 71,5%.

Am ales sa plasez aceasta recomandare la BETANO. Daca nu ai cont, click aici si poti beneficia instant de un BONUS 100% pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Meciul zilei