Connect with us

Biletul zilei

Meciul zilei din tenis 28.04.2023

Meciul zilei din tenis 28.04.2023

Salutare! Pentru astazi am ales sa joc un singur meci din tenis la o cota foarte buna de 1.90 pe ocupanta locului 20 in clasamentul WTA, Martina Trevisan.

Pariurile pe tenis incep sa fie din ce in ce mai greu de prins, asta pentru ca numarul surprizelor pe aceasta suprafata nu inceteaza, insa speram ca astazi sa avem un nou win.

Aceasta cota de 1.90 pe Martina Trevisan o gasim in oferta betano care ne ofera un pariu gratuit de 60 de lei.


MECIUL ZILEI DIN TENIS

Martina Trevisan

 • Martina Trevisan este o jucatoare de tenis din Italia ce ocupa locul 20 in clasamentul WTA. Martina are 29 de ani si pana in prezent a castigat un singur turneu WTA, la Rabat.
 • Este o jucatoare foarte mica de inaltime, la doar 1.60, insa care are o viteza incredibila si care pare sa nu oboseasca niciodata.
 • Suprafata preferata ca a tuturor jucatorilor de tenis din Italia, este zgura, iar in acest sezon in cele 16 meciuri disputate, a reusit sa castige doar de 7 ori.
 • Victoriile cu Ostapenko si cu Sakkari sunt cele mai rasunatoare din acest sezon, insa a facut meciuri foarte bune contra Igai Swiatek si a Karolinei Muchova.
 • Nu este anul cel mai bun al acestei, asta si pentru ca a suferit ceva accidentari, inclusiv in ultimul turneu de saptamana trecuta unde s-a retras dupa primul set, insa sper sa revina in forta si sa se prezente asa cum a facut-o de a ajuns pana pe locul 20 mondial.

Eugenie Bouchard

 • Eugenie Bouchard este o jucatoare de tenis din Canada pe care cel mai probabil o cunoaste toata lumea atat pentru activitatea sa din tenis, cat si pentru frumusetea acesteia.
 • Bouchard este o jucatoare de 29 de ani, aflata in acest moment pe locul 285 si asta pentru ca  a renuntat in ultimii ani la competitiile sportive.
 • Are o inaltime de 1.78, iar asta o ajuta foarte mult la punctele pe serviciu, dar si in jocul in forta pe care il aplica pe intreaga partida.
 • In acest an are disputate doar 8 partide si a castigat 5 din ele, 3 dintre acestea fiind in aceasta saptamana in fata unor jucatoare foarte bune precum Yastremska si Sorribes Tormo.
 • Finalista unui turneu de Grand Slam pare sa aiba o misiune foarte dificila in aceasta zi in fata Italiencei Trevisan si sunt sigur ca o sa fie o lupta interesanta de care pe care.

 • Merg pe mana Martinei in aceasta partida si asta pentru ca desi nu este in cea mai buna forma, jocul la retur si viteza de deplasare ii pot pune mari probleme canadiencei, cu toate ca aceasta are un joc bazat exclusiv pe forta si o poate scoate evident din ritm pe italianca.

Tot pentru astazi avem biletul in cota 2 din baschet format din 3 evenimente.

CITESTE SI

More in Biletul zilei