Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis 29.04.2019

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din tenis

Va salut prieteni , am deci sa joc un meci de tenis din circuitul WTA , acolo unde in Maroc , la Rabat, Tatjana Maria o intalneste pe Isabella Shinikova in primul tur.

  • Tatjana Maria este o sportiva din Germania , nascuta pe 8 August 1987 , 1,72 m , loveste mingea cu mana dreapta, ocupa locul 60 in clasamentul WTA
  • Isabella Shinikova este o sportiva din Bulgaria , nascuta pe 25 Octombrie 1991 , loveste mingea cu mana dreapta , ocupa locul 220 in clasamentul WTA , evolueaza foarte mult in turneele ITF.
  • Shinikova a pierdut precedentul meci in fata Zvonarevei , in primul tur de la Stuttgart cu 6-2 , 6-1, avand un joc foarte slab , reusind sa si piarda serviciu de 5 ori .
  • Tatjana Maria vine dupa un meci de 3 seturi pierdut cu Keys , unde a practicat un joc solid si a returnat foarte bine , reusind sa castige de 3 ori pe serviciul sportivei din America.Am ales sa mizez ca Tatjana Maria o sa castige meciul la minim 5 game-uri diferenta . O sa gasiti aceasta cota pe site-ul Sportingbet, acolo unde puteti incasa un bonus de 200 RON.sportingbet

CITESTE SI

More in Meciul zilei