Connect with us

Meciul zilei

MECIUL ZILEI DIN TENIS 29.08.2020

MECIUL ZILEI DIN TENIS 29.08.2020

Salut pariori. Numele meu este Nicolae Vasile si azi voi incerca sa scot la lumina cele mai importante detalii ale finalei  WTA de la Cincinnati. Finala dintre Naomi Osaka si Victoria Azarenka incepe de la ora 18.00.

Tenis Cincinnati finala WTA

  • Naomi Osaka si Victoria Azarenka se intalnesc in prima finala de dupa pandemie.Osaka jucatoarea care a rupt fileul la Melbourne , cand a servit cu 178 de km/ h este cotata cu 1.48 la victorie si are prima sansa  in duelul cu Azareka.Fostul nr 1 mondial  nu a avut niciodata ca punct forte un serviciu puternic ci mai degraba un mic efect imprimat mingii.Cred ca duelul asilor va fi categoric castigat de locul 10 WTA.
  • Ambele jucatoare au facut  meciuri excelente la acest turneu, dar lipsa meciurilor s-a vazut din plin. Spun acest lucru deoarece ambele jucatoare au comis multe duble greseli la acest prin turneu.
  • Japoneza a adunat in 4 partide 19 duble greseli , in timp ce jucatoarea din Belarus  14  duble erori.
  • Azarenka este tipul de jucatoare care castiga punctul pe graba adversarului, o tenismena muncitoare, care trage de fiecare punct. Nu are un serviciu extraordinar de puternic  si in general nu forteaza cu mingea a  doua, precum Osaka. Cred ca este constienta ca arma principala a adeversarei  este serviciul  si nu va incerca sa isi forteze  serviciul ci doar sa profite de jocul  propriu, de altfel destul de bun pe faza  defensiva.
  • Astep un meci in care Naomi sa forteze mai mult pe serva a doua  si implicit sa comita mai multe duble  erori.

JOACA MECIUL DIN TENIS LA SUPERBET

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei