Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis 31.08.2020.

Tenis

Meciul zilei din tenis 31.08.2020.

Salutari tuturor. Iata ca am ajuns la sfarsitul lunii in fata ultimului meci din rubrica Meciul zilei, care m-a gasit cu un bilant  de 20  predictii castigate si 6 pierdute. Trecem la subiect si asa cum era de asteptat vom incerca sa profitam de turneul care sta sa inceapa la New York in America. US Open face parte din categoria turneelor de Mare Slem, iar meciurile se disputa pe Hard .

[kindred id=”77782″ event_id=”1006678347″]

Us Open ATP

Azi cu incepere de la ora 19.30 vom asista la meciul dintre Adrian Manarino locul 38 Atp si Lorenzo Sonego clasat pe pozitia 46. Un duel echilibrat daca ne uitam la locurile apropiate  din clasament, perioada de timp  de inactiviate aproape egala si chiar valoarea individuala.

  • Adrian Manarino
  • Francezul de  32 de ani si 1.80 metri si 79 de kg este un jucator de mana stanga, iar cea mai buna clasare a sa a fost  in anul 2018 cand a ajuns pana pe locul 22 ATP.
  • Singurul titlu  important din cariera  este cel castigat in 2018 la Hertogenbosch pe iarba contra lui Jordan Thompson 63 Atp .Pe hard a obtinut 128 de victorii si a fost invins in 154 de partide.In acest an, pe aceasta suprafata de joc are un bilant negativ 2-8 .
  • Dupa pauza fortata de 5 luni si 2 saptamani, primul  meci  oficial jucat a fost acum 8 zile la Cincinnati unde a pierdut contra lui J.Millman locul 43 ATP cu 2-1  .Media game-urilor castigate pe propriul  serviciu  este una  chiar foarte buna de 76.% .
  • Obtine in medie 2 asi pe meci dar are o medie mica de duble greseli, doar 1.086 pe partida.
  • Lorenzo Sonego
  • Italianul are 25 de ani ,1.91 metri si 76 de kg este un dreptaci  si cel mai mult ii place terernul de iarba.Se afla la cea mai buna clasare din cariera dar de un an  si jumatate se plimba intre locurile 46 si 66 in clasamentul ATP. Singurul titlu important din cariera l-a castigat pe iarba din Antalya, cand l-a invins chinuit pe sarbul Miomir Kecmanovic locul 46  Atp in 3 seturi, toate decise in tye-break.
  • In turneele ATP jucate pe hard are doar 6 victorii si 15 infrangeri, iar in acest an in toate turnele jucate pe suprafata dura are un bilant negativ  2 victorii si 9 infrangeri.
  • Perioada de inactivitate fortata e aproape identica cu cea a adversarului de azi. In turneul de la Cincinnati a fost eliminat din prima partida de locul  locul 55 ATP, Tennis Sandgren cu scorul de 6-3/7-6.
  • Media game-urilo castigate pe propriul serviciu este de 82 % .

Duel

La Us Open meciurile se decid in sistemul 3 din 5 seturi castigate. Valoarea celor 2 tenismeni este  usor apropiata si cred ca nici unul din ei nu are forta mentala si fizica sa faca 3 seturi consecutiv castigatoare. Astept un meci cu minim 4  seturi in care castigator poate fi oricare din ei.

Plaseaza acum meciul zilei din tenis si incaseaza 500 RON bonus – Profita de cele mai bune optiuni din domeniul online>>>

CITESTE SI

More in Meciul zilei