Connect with us

Fotbal

Meciul zilei – Duel pentru pozitia secunda intre Manchester City vs Leicester – 21.12.2019

ponturi anglia
Meciul zilei – Duel pentru pozitia secunda intre Manchester City vs Leicester – 21.12.2019

Continuam ce am inceput ieri in articolul cu pariul antepost. Jamie Vardy este in continuare sursa noastra de inspiratie si nu pot sa refuz cotele oferite de cei de la Netbet si Betfair pentru reusitele sale in duelul Manchester City vs Leicester.

Manchester City vs Leicester

Manchester CityManchester City vs LeicesterLeicester
  • Din nefericire pentru Jamie Vardy, recordul sau de goluri consecutive a fost intrerupt etapa trecuta. Inca este discutabil acest lucru, avand in vedere ca Tim Krul a fost creditat cu autogol la faza respectiva, si se mai poate face cerere de revizionare/reacordare de gol. Chiar si fara recordul de goluri in meciuri consecutive in sezon (care era oricum detinut tot de el), ma astept ca astazi atacantul englez sa fie extra-motivat.
  • In ultimele 9 dispute, Jamie Vardy are nu mai putin de 11 goluri la activ. Media sa in acest sezon de Premier League pentru suturi/pe meci este de 2.7! Din acest total, 2.1 vin din interiorul careului mic, acolo de unde varful celor de la Leicester este aproape letal. Faptul ca joaca in deplasare nu va reprezenta o problema atat de masiva, caci media sa in cele 8 deplasari din acest sezon de Premier League este tot pe acolo, la 2.5 suturi trimise.
Pronostic principal:
Pronostic secundar:

Manchester City vs Leicester

Multa bafta si pariati responsabil!

Pariază 100 RON și primești 50 RON

Promotii de luat in seama pentru Manchester City – Leicester:
  1. Pariezi 100 RON pe meci si primesti apoi 50 RON sub forma de Fullbet doar la Unibet!
  2. Cota 40 daca inca nu ai cont la Betfair pentru victoria celor de la Manchester City!

CITESTE SI

More in Fotbal