Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 01.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 01.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 01.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Ruud si Rune. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Rune peste 61.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.87 in cadrul casei de pariuri Betano; pentru acest pronostic vă recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie putin cam mică, din următorul motiv, pe care il voi explica in rândurile de mai jos.
In primul rând, analizând piața vom vedea ca cei de la Superbet au linia setată la acest pariu la 63.5%, o linie mai corecta din punctul meu de vedere.
Danezul Rune, in vârstă de 19 ani ocupă deja locul 40 ATP și va avansa in clasament dupa acest turneu foarte bun pentru el. Este un jucator cu mare potențial și in scurt timp cred ca poate ajunge in top 10, daca își va menține forma arată in ultimele luni.

Aici la Roland Garros a trecut de doi jucători „cu nume”, de Shapovalov în primul tur, in 3 seturi scurte, iar in turul anterior a jucat excepțional cu Tsitsipas, pe care l-a învins in 4 seturi.
Are deja două turnee câștigate in acest an pe zgură, la Challengerul de la Sanremo din Italia, iar in urmă cu o lună a câștigat și primul său titlu ATP la Munchen. Înaintea turneului de la Roland Garros a ajuns si în semifinale la Lyon, iar forma si încrederea acestuia sunt ridicate, iar acest lucru se vede si in teren.

Raportat la pronosticul nostru, din punct de vedere statistic, Rune a avut următorele cifre: 65% puncte castigate pe primul serviciu cu Tsitsipas; 66% cu Gaston; 86% cu Laaksonen; 76% cu Shapovalov. Chiar si cand a pierdut, in semifinale la Lyon cu Norrie, danezul a avut 65% la acest capitol.

Mai mult de atât, cei doi jucători s-au întâlnit de 3 ori in ultimul an, toate meciurile fiind câștigate de Ruud. In urma cu 2 săptămâni cei doi s-au întâlnit la Monte Carlo, Ruud a câștigat in 2 seturi 7-6, 7-5, dar cu toate acestea Rune a avut 63% puncte castigate pe primul serviciu. Așadar, chiar daca va pierde acest meci, cred ca danezul poate depăși această linie, astfel încât sa bifăm un nou pronostic.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei