Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 01.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 01.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 01.08.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Hermanstadt și Botoșani. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din etapa a 3-a a Superligii din România.

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Șansă dublă X2”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.60 în cadrul casei de pariuri Betano și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ FC Hermannstadt

Hermanstadt este una din echipele nou promovate, cu un lot evaluat la 5.66 de milioane de euro. A începând bine campionatul cu o victorie pe teren propriu cu Mioveni, și un egal în deplasare cu Chindia Târgoviște. Totuși, pot spune că a întâlnit două echipe inferioare Botoșaniului, iar acest meci cred va fi unul mai dificil pentru echipa lui Măldărășanu.

Trebuie sa menționăm faptul că Hermanstadt are un minus față de alte echipe, atunci când își dispută meciurile de acasă; aceștia joacă pe teren propriu tocmai la Mediaș, astfel că fanilor sibieni le este dificil să ajungă la meciuri, de aceea, echipa nu prea are susținători în tribune.

In mare parte, Hermanstadt si-a pastrat echipa cu care a promovat, nu s-au făcut multe mutări la echipă, astfel că principalul atuu al echipei în acest început de sezon, pare a fi doar omogenitatea lotului.

„FC Botoșani este o echipă bună, care practică un joc ofensiv. Ne dorim punctele, sunt convins că nu ne va fi ușor, dar am încredere în băieți că vor da totul pentru a le câștiga. Atmosfera la noi este foarte bună, fiind întreținută și datorită rezultatelor”, a spus Măldărășanu, la conferința de presă.

Echipa probabilă: Iliev – Butea, Bejan, Stoica, Opruț – Bicean, Mino, Alhassan – Petrescu, Buhăcianu, Oroian.

⚽ FC Botoșani

Botoșani este singura echipă care poate face 9 puncte după primele 3 etape. A început campionatul cu 2 victorii, în prima etapă pe teren propriu cu Chindia Târgoviște (scor 3-2) și în deplasare cu Voluntari (scor 0-1).

Cu un lot evaluat la 8.08 milioane de euro, Botoșaniul a fost mereu o echipă constantă în ultimele sezoane din România și a tras mereu la play-off. De fiecare dată a știut să gestioneze meciurile cu echipele mai slab cotate și nu a pierdut puncte cu acestea.

„Întâlnim o echipă bună, o echipă omogenă, în formă. Am urmărit evoluția lor și chiar a fost una foarte bună, un joc solid. Îl felicit și pe Măldărășanu pentru că a creat un grup bun, a promovat și acum a arătat forță. Trebuie să fim determinați, concentrați în tot ceea ce facem, pentru a câștiga acest meci. Va fi o deplasare dificilă“, a declarat Teja.

Antrenorul Mihai Teja are mulți jucători noi la echipă, dar aceștia par că s-au integrat foarte bine. Recent, au fost făcute alte două transferuri, Yacouba Sylla și Kevin Boli, pe care am putea sa îi vedem în teren in aceasta seara. Va reveni după suspendare și Mateus, jucător care a dat 2 pase de gol în prima etape, astfel că Botoșani se poate baza pe tot ce are mai bun, astfel încât să obțină cel puțin un punct în acest meci.

Moldovenii au și avantajul moral al meciurilor directe; in cele 8 confruntări disputate din 2018 și până în prezent, Botoșani a reușit 6 victorii și un egal contra Hermanstadtului.

Echipa probabilă: Pap – Patache, Dican, Șeroni, Țigănașu – Perianu, Florescu, Tîrcoveanu – Mailat, Camara, Mateus.

CITESTE SI

More in Meciul zilei