Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 01.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 01.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 01.09.2022 are in prim plan confruntarea de tenis dintre Janowicz și Peniston. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 si face parte din turul 2 al turneului de la Mallorca.

Recomandarea propusă aici este „Peniston câștigă meciul” la o cotă de 1.60 în cadrul casei de pariuri LAS VEGAS, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🥎 Informații Janowicz:

Janowicz este un polonez in vârstă de 31 de ani, care în ultimii ani a jucat extrem de puțin tenis la nivel înalt. Janowicz a fost un jucător talentat în urmă cu un deceniu, în 2013 reușind să ajungă până pe locul 21 ATP. Totul s-a rupt o dată cu accidentarea suferită la genunchi la fi finalul anului 2017, care l-am ținut pe „bară” până în anul 2020. In acel an a jucat 10 meciuri (8 victorii și 2 înfrângeri), după care s-au accidentat din nou și tot anul 2021 a fost absent din circuit.

Anul acesta a revenit din nou pe teren, dar nivelul său de joc este unul foarte scăzut. A jucat puțin și în acest an, mai mult pe la turneele din Polonia, reușind să strângă 5 victorii și 6 înfrângeri.

🥎 Info Peniston:

Britanicul Peniston, în vârstă de 26 de ani ocupă momentan locul 140 ATP, cea mai bună clasare a lui din cariera. Această poziție se datorează faptului că a avut un an foarte bun, cu victorii la jucatori importanti. Anul trecut a câștigat 2 titluri la nivel de ITF și a reușit să câștige 46 de meciuri dintr-un total de 68.

Anul acesta a continuat forma bună de anul trecut, dar la un nivel mult mai ridicat. Are 25 de victorii și 16 înfrângeri, reușind să câștige cu jucatori precum, Mannarino, Draper, Vesely, Ruud, Cerundolo sau Rune.

🔴 Concluzii:

În opinia mea, britanicul Peniston are toate resursele necesare să câștige acest meci; trece prin cea mai bună perioadă din cariera, pare foarte motivat, iar tenisul său este la o capacitate ridicată. De partea cealaltă, polonezul Janowicz, nu are nimic care să ii pună probleme adversarului, în afara serviciului puternic. La cei 2.04 metri pe care ii are, se mișcă greoi în teren, condiția fizică este și ea destul de precară, iar perioada de inactivitate foarte lungă cred că își va spune cuvântul în acest duel.

Mesaj pentru cei care nu au cont la casa de pariuri LAS VEGAS! Am o ofertă pentru voi! Cine nu are cont si vrea 123 ROTIRI FARĂ DEPUNERE + 100 RON FREEBET, sa imi dea mesaj pe whatsapp – Click aici!

CITESTE SI

More in Meciul zilei