Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 01.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 01.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 01.11.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Porto și Atletico Madrid. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 si face parte din ultima runda a Ligii Campionilor.

Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.60 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Atletico Madrid, care părea favorită la câștigarea acestei grupei după tragerea la sorți, se luptă acum doar pentru locul 3 cu cei de la Leverkusen. Brugge cu 10 puncte și Porto cu 9 puncte sunt deja calificate mai departe în primăvara Champions League, astfel că singurul dubiu important este cine va merge in Europa League. Trupa lui Diego Simeone a reușit să strângă 5 puncte, obținute printr-o victorie cu Porto in tur și 2 egaluri cu Brugge și Leverkusen. De partea cealaltă, Leverkusen are și ea 4 puncte, dar are un meci ceva mai ușor de disputat, pe teren propriu cu belgienii.

Astfel, Atletico este nevoită să joace la victorie acest meci pentru a fi sigura de calificare. Noi vom juca însă prudent și ne acoperim și în cazul unui egal. Simeone este un antrenor care știe să își motiveze jucătorii și știe cum să abordeze astfel meciuri importante, încât să fie tranșate in favoarea lor.

In mod normal, Porto ar trebui să abordeze ceva mai relaxată acest duel, având în vedere că este deja calificată. Daca in tur portughezii au pierdut cu 2-1, nu văd să aibe puterea să câștige acest meci.

Cine nu are cont la BETANO și dorește 52 FARA DEPUNERE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Meciul zilei