Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 01.12.2022

Meciul Zilei la pariuri – 01.12.2022

Meciul Zilei la pariuri – 01.12.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Costa Rica și Germania. Meciul se va desfășura începând 21:00 si face parte din runda 3 a grupei E de la Campionatul Mondial.

Recomandarea propusă aici este „Costa Rica sub 6.5 șuturi” la o cotă de 1.55 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

După o surpriză de proporții în prima rundă, când Germania a pierdut în fața Japoniei cu 2-1, o nouă surpriză s-a produs și în runda a doua, când Costa Rica s-a impus cu niponii pe final de meci.

Înfrângerea cu 7-0 cu Spania din prima rundă, nu îi mai oferă Costa Ricăi posibilitatea calificării în cazul unui rezultat de egalitate cu Germania, deci are nevoie de o victorie ceea ce este greu de crezut.

Japonia avea calificarea în mână, în meciul cu Costa Rica, însă acea infrangere, o pune un postura de a câștiga cu Spania, sau de a scoate un egal și Germania sa nu câștige la mai mult de un gol, ceea ce e greu de crezut.

Astfel, Germania cu un singur punct după două runde are șanse mari de calificare, fiindcă este posibil să îi spulbere pe cei de la Costa Rica.
Mă aștept că nemții sa controleze in totalitate acest duel și să nu le ofere nici o oportunitate de gol adversarilor. Costa Rica a obținut o victorie norocoasă cu Japonia, însă nu a jucat nimic, nici în meciul cu Spania, nici în cel cu asiaticii. Cu Spania nu a avut nici un șut, 0 cornere și o posesie de 18%, iar cu Japonia doar 4 șuturi și 0 cornere. Cu astfel de statistici este greu de crezut că poate să își creeze mai mult de 6 ocazii de gol contra nemților, care sunt și loviți in orgoliu după infrangerea cu Japonia.

More in Meciul zilei