Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 02.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 02.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 02.05.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Fulham si Luton. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:15 și face parte din etapa a 45-a din Anglia – Championship.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă la meciul de azi este „Luton nu pierde la mai mult de un gol” la o cotă de 1.55 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic dintr-un motiv pe care il consider destul de întemeiat și pe care il voi prezenta în rândurile de mai jos.

● Fulham are deja asigurată calificarea directă în Premier League din sezonul viitor; a avut un sezon extraordinar și a luat un avans considerabil, astfel ca acum pe final de campionat echipa s-a putut relaxa. Acest lucru s-a reflectat si in rezultatele acestoa astfel că în ultimele 9 meciuri a avut 4 înfrângeri, 2 egaluri și 3 victorii. S-a vazut si in teren ca echipa nu a mai forțat precum o facea în plin sezon și a jucat mai relaxat, fiindca isi asigurase deja fotoliul de lider.

● De partea cealaltă, Luton ocupă locul 5 în campionat și are nevoie de punct sau puncte pentru a fi sigură de prezența în top 6. Astfel ma aștept ca echipa sa intre motivată și mult mai concentrată în teren decat adversara sa de azi. Statistic vorbind, în 2022 din 25 de meciuri jucate, Luton are 15 victorii, 4 egaluri și 6 înfrângeri (doar 3 dintre ele fiind la mai mult de un gol).

● In meciul tur am avut parte de un egal 1-1, un astfel de rezultat ar fi destul de posibili sa fie si in această seară, dar eu mizez mai prudent și cred că Luton chiar daca va pierde nu o va face la mai mult de un gol.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei