Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 02.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 02.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 02.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Swiatek si Kasatkina. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:10 și face parte din semifinalele turneului de la Roland Garros.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Sub 20.5 game-uri”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.53 in cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece ma aștept ca poloneaza Swiatek sa defileze din nou in acest meci si sa castige lejer in stilul ei caracteristic. Campioana din urma cu 2 ani de la Roland Garros domina cu autoritate circuitul feminin de la retragerea australiencei Barty. In acest an are 42 de victorii și 3 înfrângeri și o serie impresionantă de 33 de victorii consecutive. In tot acest timp a reușit sa câștige 5 turnee consecutive: la Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart si Roma. Din cele 43 de victorii obținute in acest an, 34 dintre ele au fost obținute în minimum de seturi si la fel ma aștept sa se întâmple și azi.

De partea cealaltă, Kasatkina este o tenismena valoroasă, dar foarte inconstanta, care risca, dar greșește foarte mult. Aici la Roland Garros a avut un traseu ușor, cu jucătoare aflate in afara top 25, pe care a reușit sa le învingă in minimum de seturi.
Anul acesta cele 2 jucătoare s-au întâlnit de 3 ori, toate cele 3 meciuri fiind câștigate de poloneză in minimum de seturi. La Australian Open i-a admistrat un 6-2, 6-3, la Dubai 6-1, 6-2 si la Doha 6-3, 6-0. Aceste 3 meciuri directe sunt destul de relevante in privința unui nou meci scurt si astăzi, astfel încât sa bifăm un nou pariu câștigător.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei