Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 02.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 02.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 02.09.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre CSA Steaua și Poli Iași. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:30 si face parte din etapa a 5-a din Romania – Liga 2.

Recomandarea propusă aici este „Iași marchează & Iași peste 2.5 cornere” la o cotă de 1.80 în cadrul casei de pariuri SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Steaua a început campionatul cu 2 victorii împotriva unor noi promovate, cu Dumbravita și Slatina; a scos un egal cu Metaloglobus și a avut o infrangere drastică pe teren propriu, 0-4 cu Miercurea Ciuc. „Militarii” au pierdut 3 din ultimele 5 meciuri pe teren propriu și a încasat cel puțin un gol în 6 din ultimele 8 tot pe teren propriu.

Crezi că vor fi multe cartonașe la acest meci? Trebuie să știi că steliștii au încasat un număr de 17 cartonașe în doar 4 meciuri, în timp ce Iașul a încasat 11 cartonașe. Superbet îți oferă următoarele variante de pariere:

De partea cealaltă, Poli Iași a început mai bine campionatul, cu 3 victorii în care a marcat minim 2 goluri și a remizat în deplasare cu Oțelul 0-0. Echipa lui Claudiu Niculescu este una din candidatele la promovare din acest sezon, iar până în acest moment și-a respectat acest blazon.
La capitolul cornere, moldovenii au avut 5 cornere cu Concordia Chiajna, 4 cu Unirea Dej, 5 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și 7 cu Oțelul Galați.

Cele două echipe s-au întâlnit anul acesta in luna martie, arunci Steaua a reușit să câștige cu scorul de 3-1, intru-un meci în care Poli Iași a avut a reușit să aibe 5 cornere.

Steaua și-a arătat slăbiciuniile din joc în acest început de sezon, iar Poli Iași este o echipă care poate profita de aceasta perioadă incertă din jocul roș-albastrilor. Consider că ieșenii vor reuși să marcheze și să aibe și minim 3 cornere la o cotă bună oferită de Superbet.

More in Meciul zilei