Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 02.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 02.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 02.10.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Copenhaga și Dortmund. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din ultima runda a Ligii Campionilor.

Recomandarea propusă aici este „Copenhaga peste 8.5 faulturi” la o cotă de 1.85 oferită de UNIBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Situația în grupa G a Ligii Campionilor este una clara, Manchester City și Dortmund sunt deja calificate în primăvara Champions League, în timp ce Sevilla va merge in Europa League.
Copenhaga a reușit să strângă 2 puncte în această grupă dificilă, după 2 rezultate de 0-0 cu Man. City și Sevilla.

Va fi un meci fără o miză prea mare, de aceea probabil casele de pariuri se așteaptă să nu avem prea multe faulturi. Totuși danezii sunt o echipă destul de agresivă, având în această grupă 18 faulturi, respectiv 17 cu Sevilla, 13 respectiv 6 faulturi cu Man. City și 8 faulturi in tur cu Dortmund. Recent, in campionat a avut 10 faulturi cu Randers și 11 cu Midtjylland.

Arbitrul partidei din aceasta seara, este Aghayev, un arbitru din Azerbaidjan care fluieră destul de des. A mai arbitrat în acest sezon partida dintre Saint Gilloise și Braga, unde au fost 25 de faulturi partida dintre Sturm Graz și Midtjylland, unde a fluierat de 26 de ori. A arbitrat-o chiar și pe FCSB cu Dun. Strada, într-un meci în care au fost 27 de faulturi.
Mă aștept ca și în această seară să nu lase jocul atât de liber, iar cea mai predispusă sa faulteze ar trebui să fie Copenhaga.

Cine nu are cont la UNIBET și dorește UN BONUS LA ÎNREGISTRARE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

CITESTE SI

More in Meciul zilei