Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 02.11.2021

Meciul zilei la pariuri – 02.11.2021

Meciul zilei la pariuri – 02.11.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Villarreal și Young Boys. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din grupele Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Young Boys peste 2.5 șuturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.80, ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales această recomandare deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că elvețienii sunt o echipă ce practică un fotbal super ofensiv și care încearcă sa șuteze destul de des la poarta adversarilor,  din orice poziție. De multe ori neglijează defensiva si se avantă în atac, indiferent de adversara cu care joacă, ceea ce o echipă spectaculoasă pentru suporterii fotbalului.

Acest lucru s-a vazut și în statisticile din meciurile jucate în acest sezon. Lăsând la o parte cele 11 meciuri de campionat, acolo unde de fiecare dată Young Boys a depășit linia de 2.5 șuturi pe poartă, vreau sa aruncam o privire detaliata pe ceea ce a facut in Europa la acest capitol.
Are 5 șuturi pe poartă cu Villarreal în tur; 1 cu Atalanta; 5 cu Man. United; 5 respectiv 6 cu Ferencvaros; 7 în ambele meciuri cu CFR Cluj; 8 respectiv 2 cu Slovan Bratislava.
Per total în 21 din cele 23 de meciuri disputate în noul sezon în toate competițiile, Youn Boys a depășit linia de 2.5 șuturi pe poartă. Ma aștept ca și in această seară sa o facă, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 300 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei