Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 03.01.2022

Meciul zilei la pariuri – 03.01.2022

Meciul zilei la pariuri – 03.01.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Alcorcon si Malaga. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 22-a din Spania – LaLiga 2.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Șansă dublă X2” ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano. Avem o cotă de 1.53, pe care mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic, deoarece consider ca Malaga trebuia sa fie favorită în acest duel cu o echipă a Alcorconului care nu arat nimic in acest sezon.
Gazda de astăzi ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 11 puncte obținute în cele 21 de meciuri. Probabil este deja resemnata cu gandul retrogradarii, având în vedere că distanța pentru a rămâne in a doua liga este deja de 13 puncte.
Are cea mai slabă ofensivă din campionat (16 goluri marcate), dar și cea mai slabă defensivă (39 de goluri primite).
Alcorcon are doar 2 vicotrii în campionat, în rest a obținut 5 egaluri și 14 înfrângeri.

De partea cealaltă, Malaga stă ceva mai bine în clasament; se află pe locul 14, cu 27 de puncte obținute. Are o echipă mult mai omogenă, dar si mai valoroasă din punct de vedere al lotului.
Ma aștept la un rezultat pozitiv din partea lor în aceasta seară, asemănător celui din tur, când a reușit sa câștige cu 1-0 pe teren propriu.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei