Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 03.02.2023

Meciul Zilei la pariuri – 03.02.2023

Meciul Zilei la pariuri – 03.02.2023 are in prim plan confruntarea de tenis dintre Zverev și Rublev. Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 si face parte din semifinalele turneului ATP de la Dubai.

Recomandarea propusă aici este „Zverev sub 13.5 ași” la o cotă de 1.57, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🥎 Informații meci:

Ieri l-am văzut pe Zverev trimițând doar 5 ași in meciul cu Sonego, fix cât ne-a trebuit nouă pentru a câștiga, dar prea puțin pentru cat este Zverev de capabil sa trimită.

Nu știu dacă țineți minte, dar în urma cu puțini ani in urmă, Zverev avea un serviciu destul de dezordonat; forța cu primul serviciu, trimitea mulți ași, dar comitea și multe duble greșeli. Acum pare că si-a schimbat stilul la serviciu; nu mai forțează atât de mult cu primul serviciu, de aici și cifrele de peste 70% procentaj de reușită cu primul serviciu, dar și dublele greșeli care aproape că au dispărut din jocul său.
In acest an, din 12 meciuri jucate, Zverev a trimis o singură dată mai mult de 13 ași; acest lucru s-a întâmplat la Australian Open, în meciul cu Varillas, meci încheiat în 5 seturi.

De partea cealaltă, Rublev este un tenismen bun la retur, care anticipează bine serviciul și nu permite multi ași adversarilor. Anul acesta in 12 din cele 14 meciuri disputate, adversarii săi nu au avut mai mult de 13 ași.

Cei doi tenismeni se cunosc foarte bine, aceștia fiind prieteni încă din adolescență. Cel mai recent meci direct dintre cei doi a fost în toamna anului 2021, în finala de la Cincinnati, atunci când Zverev s-a impus în 2 seturi, trimițând doar 6 ași.

7 bonusuri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ
7 bonusuri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ pentru toti clientii noi Betano!

🎁 Încasează 7 bonusuri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ la BETANO:

 1. CLICK PE LINK-UL PROMOȚIONAL și fă-ți un cont nou la agenția de pariuri online Betano.
 2. Introdu codul bonus 7CADOURI în pasul 3 din procesul de înregistrare pentru fi eligibil pentru acordarea bonusurilor.
 3. Validează-ți contul trimițând documentul de identitate și verifică-ți numărul de telefon și adresa de e-mail.
 4. După ce ai urmat pașii și contul tău va fi verificat, ți se vor acorda 7 bonusuri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ în fiecare zi:
 • ZIUA 1: 40 Rotiri Gratuite la Burning Hot
 • ZIUA 2: 20 RON FreeBet
 • ZIUA 3: 2 Jetoane de Aur, fiecare în valoare de 5 RON
 • ZIUA 4: 30 Rotiri Gratuite la Sugar Rush
 • ZIUA 5: 30 RON FreeBet
 • ZIUA 6: 30 Rotiri Gratuite la Shining Crown
 • ZIUA 7: 20 RON FreeBet disponibil doar pentru pariurile live

More in Meciul zilei