Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 03.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 03.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 03.04.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Trabzonspor și Besiktas. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 31-a din Turcia – Super Lig.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici este „Peste 3.5 cartonașe” la o cotă de 1.55 oferită de Superbet. Am ales această recomandare deoarece consider ca este o linie puțin cam mică având în vedere că este un duel intre două echipe puternice ale Turciei, iar orgoliile și jocul dur nu cred ca vor lipsi.

● Trabzonspor a avut un sezon extraordinar, are 70 de puncte, la 14 distanță de următoarea clasată Fenerbahce și va câștiga cel mai probabil titlul de campioană. De partea cealaltă, Besiktas se luptă să prindă locul 4, loc prin care va putea prinde o calificare în Conference League. Deocamdată este pe locul 8, dar distanța față de locul 4, ocupat de Alanyaspor este de doar 3 puncte. Așadar un rezultat pozitiv astazi ar fi foarte important pentru cei de la Besiktas, astfel ca miza este una ridicată.

● Statistic vorbind, duelurile directe dintre cele două echipe, ne-au oferit mereu multe cartonașe; în meciul tur am avut parte de 8 cartonașe, iar în sezonul trecut s-au arătat 7, respectiv 6 avertismente. De altfel în ultimele 7 meciuri directe am avut parte de minim 4 cartonașe, astfel că șansele sunt destul de mari ca acest lucru sa se întâmple și azi.

● La conducerea partidei il vom avea pe Sarper Saka, un arbitru care scoate cartonaș destul de ușor; în ultimele 2 paride conduse de el a scos și cartonașul roșu; de menționat aici faptul ca un cartonaș roșu acordat direct se punctează ca 2 cartonașe, iar 2 cartonașe galbene acordat unui jucător, urmat de roșu, se punctează drept 3 cartonașe. Daca s-ar întâmpla acest lucru, misiunea noastră de a câștiga acest pariu ar deveni si mai ușoară.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei