Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 03.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 03.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 03.05.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Emma Raducanu si Anhelina Kalinina. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din optimile de finală ale turneului WTA Madrid.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă la meciul de azi este „Peste 2.5 ași in meci” la o cotă de 1.65 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie destul de accesibilă având in vedere statisticile prezentate mai jos.

● In primul rând vreau sa menționez faptul că, deși se joacă pe zgură, suprafața de joc de la Madrid este mai rapidă decât multe alte suprafațe de zgură; acest lucru ne poate ajuta destul de mult în vederea câștigării acestui pronostic.

● In al doilea rând, cele două tenismene au serviciu destul de bun, iar la capitolul ași au următoarele cifre. In ultimele 5 meciuri jucate pe zgură, Raducanu a avut 1 as cu Kostyuk; 2 cu Martincova; 3 cu Swiatek; 5 cu Korpatsch; 4 cu Sanders;
De partea cealaltă, în ultimele 7 meciuri jucate pe zgură, Kalinina a avut 4 ași cu Muguruza; 1 cu Stephens; 1 cu Martic; 0 cu Jabeur; 1 cu Cornet; 2 cu Rybakina; 4 cu Sasnovich.
Vedem astfel ca avem cifre care ne conferă încrederea ca vom reuși sa bifăm acest pronostic.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei